Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemmel megromlott a viszony,összefutottam egyik exbarátnőmmel véletlen és terhes lett egy éjszaka alatt.Ilyenkor mit lehet csinálni?
Ilyen helyzetben mit lehet csinálni?
Volt már aki így járt,hogyan oldotta meg?
Esetleg elvetetni?
Hát, ha tudsz ezzel az undorító húzással tovább együtt élni, akkor igen: abortusz.
Akkor talán nem derül ki és megúszod, de remélhetőleg majd emészteni fog a bűntudat, hogy ahelyett, hogy bevallottad volna a feleségednek, hogy problémád van és megbeszéltétek volna, ahelyett rohantál az exedhez, hogy felcsináld.
Szép teljesítmény, pacsi!
Attól tartok ebben nem te fogsz dönteni. Főleg nem az abortuszban.
Amúgy mindkettőtöknek rengeteg esze van; csak ugy minden védekezés nélkül összeugrotok.
Meg honnan tudod tényleg tőled van e
Esemeny utani tabletta is van.
Nem értem én ezeket a véletlen teherbeeséseket a századunkban.
Az az ő döntése, hogy elveteti -e, te abban dönthettél volna, hogy gumit húzol! Ha megtartja, akkor kénytelen vagy bevallani.
Az meg megint egy másik kérdés, hogy mi lesz ezután, együtt maradhattok, elváltok, családot alapítasz az exeddel, egyedül maradsz, nyilván nem csak rajtad múlik.
Még nem hallottam olyat, hogy egy összefutásból terhesség lehetne.
Ahhoz legalább dugni kell, a suliban így tanultuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!