Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodnak a lányok, hogy nem találni normális férfit, ha találni véletlen akkor pedig mégsem jönnek vele össze. Akkor miért megy a sírás?
Sosem értettem ezt.
Miért gondolkodnak így a lányok?
Panaszkodnak, hogy rossz a felhozatal. Bezzeg amikor véletlenül szembe jön egy "jófiú" kifogásokat keresnek és nem jönnek vele össze.
Én összejöttem egy "jófiú"-val, aki még mindig a testvéreitől függ...
Emiatt bizonytalan még az esküvő is!!!
Mert akit te jófiúnak tartasz, az egy szerencsétlen kolonc.
Férfi kell, nem egy lelences gyerek, aki anyukát keres.
ti meg sírtok hogy nem adnak esélyt a lányok, de mégsem kérdeztek meg MINDEN LÁNYT, hogy kellettek-e nekik, a kövértől kezdve a csúnyán át a retardáltig. megy a sírás rívás hogy a lányok felszínesek de mégis melyik lányok? akik tetszenek nektek, nem pedig a csúnyák, akik nagyobb valószínűséggel fanyalodnának rátok, mint a kiszemeltjeitek. "nem kapok esélyt soha senkitől" a-a, nagy valószínűséggel kapnál esélyt, ha tudnád hogy melyik ajtón kopogtass.
Na ugyanez van a lányokkal meg a normális pasikkal (azzal a kivétellel hogy a ezek a normális pasik sokszor messze vannak a normálistól, és csak magukat hiszik annak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!