Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak nők akihez ha véletlenü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők akihez ha véletlenül hozzájuk érek kiakadnak? Lányok ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
pl egy buszon ha mellettem ül egy hölgy, és nem figyelek hogy épp kanyarodik a busz..

2023. júl. 14. 06:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok. Miért kellene ezen kiakadni? Dőltem már rá pasira kanyarnál, rám is dőltek. Aki ezen kiakad, ott más a baj.
2023. júl. 14. 07:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha koszos vagy, és büdös, akkor igen.
2023. júl. 14. 07:28
 3/9 Kólauborkával ***** válasza:
Ápoltság kérdése. Én sem díjjazom, ha valaki büdösen, mosdatlanul akar nekem dölbi.
2023. júl. 14. 07:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nagyon utálom ha hozzamernek, de véletlenek természetesen vannak.
2023. júl. 14. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. júl. 14. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, van ilyen.
2023. júl. 14. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ezeket a lányokhoz, nőkhöz nyúlós kérdéseket ugyanaz az egy (talán két) személy írja ki, mert több ilyet is töröltek már; csak hogy ne menjünk messzire, tegnap is egyet. És két korábbi kérdéshez hasonlóan (melyek közül az egyiket szintén törölték) oda is odaírta a kérdező a kérdés végére, hogy "ne töröltessétek!".

Valószínűleg a kérdezőt nagyon frusztrálhatja ez a kérdés, hogy "a nők még ezt is megengedhetik maguknak, hogy aránytalan módon odavághatnak egy pasinak, ha az hozzájuk merészel nyúlni". Szerintem magában ezt mélységesen igazságtalannak gondolja, nem hagyja nyugodni ennek a tudata, máskülönben nem írna ki erről heti két kérdést.

Miért olyan fontos számodra ez a kérdés, kérdező? Személyes okok, vagy csak elméleti, elvi kérdés? Nagyon látszik, hogy erős igazságtalanságot érzel magadban, azt gondolhatod, hogy "a nők mindent megtehetnek", de én azt tudom neked javasolni, férfiként is, hogy próbálj elvonatkoztatni saját magadtól és a férfi nézőponttól. Ha egy dolog nők széles tömegeit bosszantja és ejti félelembe (sőt, talán majdnem az összes nőt), akkor tudomásul kell venni, hogy ők a nyúlkálást így élik meg, erős reakciókat vált ki belőlük mindenféle taperolás. Tartsd tiszteletben a női oldalt. Emellett nyugtasson az a tudat is, hogy a törvények is szexuális bántalmazásnak/erőszaknak minősíthetik a súlyosabb eseteket. A végén úgyis a törvény és a bíró fogja eldönteni, hogy szexuális bántalmazásnak minősül-e egy eset. Vagyis, hogy túlzás történt-e, avagy nem.

Ha meg valami véletlen "taperolás", ahogy írod, pl. kanyarodik a busz, az nyilván más megítélés alá kell, hogy essen. Velem is történt már ilyen (buszon is), de egyértelműen látszott, hogy véletlen volt, hisz ha 20 ember van a buszon, és mind a 20 oldalra dől, arról nyilván lehet tudni, hogy véletlen. De bulikban is történt már velem ilyen, hogy egy részeg állat meglökte hátulról a tömeget, és én is előre buktam. Sőt még olyan is, hogy az italom ráömlött egy leánybúcsús csaj szandáljára 😄 Miért olyan hangsúlyos kérdés ez számodra, tudsz erre választ adni?

2023. júl. 14. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
folyt.: a mondat végi dupla pont is arra utal, hogy a kérdezőt valamiért piszkosul bosszantja ez a nyúlkálós téma, és hogy többször (sokszor?) írhatott már ki ilyen kérdéseket ("pl. egy buszon ha mellettem ül egy hölgy, és nem figyelek hogy épp kanyarodik a busz..").
2023. júl. 14. 15:51
 9/9 A kérdező kommentje:
7-8^ én egyetlen hasonló kérdést nem írtam még ki. De te nagyon gáz vagy....
2023. júl. 15. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!