Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem incel trollkodás, komolyan érdekel, hogy ez a műsor igazat mond?
https://www.youtube.com/watch?v=upfFQkVSoMI
Mert itt folyton olvasom, hogy könnyű lakást venni/bérelni.
3:44 -nél egy érdekes duma.
"itt mindig írják a nők, hogy nekik lakásos pasi kell."
Azért harminc felett ne otthon éljen. Albérlet is jó.
Amúgy meg nők is költöznek albiba és vesznek lakást.
30 alatti párok pedig jellemzően közösen teremtik meg.
Le leszek pontozva, de legyen.
Nő vagyok. Nekem onnan van lakásom, hogy anyukám összespórolta a pénzt. Nem voltunk soha gazdagok. Alsós koromban szinte minden ruhámat anyukám varrta. Semmi márka, semmi flanc. Soha nem jártam büfébe, mindig anya csomagolt kaját. Ezer dolog van, amiben spórolt anya, legtöbbször saját magától vont meg dolgokat.
A te szüleid mit csináltak? Azt várom el, amivel én is rendelkezem: egy gondos szülőt, aki csak ad. Nekem az idegen, hogy a szülőket a gyereknek kell segítenie. Aki viszont nem szedett össze semennyit a gyerekének, azt valószínűleg el kell majd tartani.
a nők szeretik a biztonságot, ennek egy jó mérő száma hogy az adott pasi tud fizetni egy albit vagy egy lakás hitel ennyi a történet így vannak össz rakva biológiailag ez kell nekik ekkor érzik komfortosan magukat.
minden más mellé beszélés és e miatt nem hibásak csak ilyenek, egy cukor beteg sem hibás mert beteg.
igazából azokkal az emberekkel van gond akik el hitették hogy létezik szerelem mert az igazából nincs csak ettől ember akinek az érdekei egybe esnek biológiai okok miatt.
"Itt mindig írják a nők, hogy nekik lakásos pasi kell."
nem. Itt elsősorban a pasik hangoztatják, hogy a nőknek ez kell.
A nők azt magarázzák, hogy akármilyen saját élettér megteszi, a kutyát nem érdekli a birtok-jogviszony.
13
Szóval szerinted egy szülőnek mindent meg kell vonnia magától.
"Tehát a partner szülei irányába (is) van elvárás? Elképesztő."
Nem. A hasonló háttér az elvárás.
"Szóval szerinted egy szülőnek mindent meg kell vonnia magától."
Nem. Egy szülőnek gondolnia kell arra, hogy valamivel elindítsa a gyerekét. Ha az ő szülei inkább lustultak, nyafogtak, akkor nem illünk össze.
19: Elképesztően szánalmas mental gymnastics amit te művelsz itt.
Segítek, 2 szóban el lehet intézni amit te akarsz: "Legyen lakása!" Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!