Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők mit akarnak egy tehénszhar szagú gazdával?? (Házasodna a gazda)
Szerintem egy színjáték az egész műsor. A mai nők lenézik azt a férfit aki teheneket tart. A sz.ar szagú istállóba be nem mennének. És a tehénszhar szagú férfire sem kíváncsiak amikor haza ér a munkából. Arról nem is beszélve, hogy a munkába be nem lehetne fogni ezeket a nőket.
Biztos a TV-től kapott pénz miatt jelentkeztek a műsorba.
A magyar műsort nem ismerem, nem tudom milyen a női és férfi felhozatal. Svájcban lakom és az itteni verziót szoktam nézni. Itt nem csak faital, vonzó nőket és jóképű gazdákat mutatnak, hanem idősödő farmereket is, akiknek korban hozzájuk illő nőket mutatnak be. A nők, akik a műsorban szerepelnek, egyáltalán nem nézik le ezeket az embereket és szívesen részt is vesznek pl az istállók takarításában, szántásban, állatok gondozásában.
Nem akarok következtetéseket levonni a kérdésből, majd belenézek a magyar műsorba, de gondolom fiatal, huszonéves, dekoratív nők szerepelnek benne.
Az ilyen emberek termelik ki neked is a zabát.
Egy új traktor sztm nem is tudod menyibe kerül.
Ráadásul az állattartás ilyen formalya sokba kerül, tehát van ott lóvé.
N
A másik, rólam se mondja meg senki, hogy anno ganalyoztam a lóvam alatt és szénát hordtam.
A külső alapján nem kell "elitélni" senkit sem.
N
"Egy új traktor sztm nem is tudod menyibe kerül."
Angyalom én azt jól tudom, hogy egy új traktor 80 millióba is kerülhet. Nekem nem kell itt bemutatnod. Amit állami támogatásból vesznek meg a gazdák. De hiába van sok pénze egy gazdának, attól még a nők elriadnak a tehénszhar szagától.
Mert a gazdàk az egész életüket egyedül élik le. Nőket nem vesznek fel állatorvosnak. A falun és a mezőgazdaságban kizàrólag férfiak dolgoznak, ott nincsenek nők.
Idióta.
A falusi nők ezerszer normálisabbak mint a plàzapicsák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!