Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem incel trollkodás, komolyan érdekel, hogy ez a műsor igazat mond?
https://www.youtube.com/watch?v=upfFQkVSoMI
Mert itt folyton olvasom, hogy könnyű lakást venni/bérelni.
3:44 -nél egy érdekes duma.
1.
De...nem értem akkor. Itt mindig írják a nők, hogy nekik lakásos pasi kell. Ez valahol rendben, mert manapság kell az anyagi biztonság. De azt is elvárják, hogy ezt egy 30 alatti emberke nyújtsa! Azt hogyan? Mert akárhogy matekozok, ha 23 éves korára végez, és tényleg kap 500-as kezdőfizut, még abból is nehezen rak össze 10-20M induló tőkét arra, hogy 30 éves hitelt vehessen fel a nyomorult. És ugye 30 évig egy bank albérlője lesz.
Hagyjál már a f@szomba ezzel a hülyeséggel
Csomóan egy rohadt koliszobában dugják végig az egyetemet, úgy hogy ott alszik mellettük a szobatársuk
8.
És ha ott egy nagy, 4-5 szobás családi ház, csak ugye szülőkkel?
Vagy saját lakás, de vidéken?
Ezeket is leköpik a nők.
9, vannak itt tévképzetek rendesen.
A különélés még mindig nem evidens, hogy saját ingatlan. Akárhány szobás a házuk, én nem fogom anya mellől elszedni a 30+os kicsi fiát. És nem érdekel ő mennyire önálló állítólag. Ellenben semmi bajom nem lenne azzal, ha egy jófej lakótárssal lakik együtt. Az albérlet nálam még előny is, mert így tuti nálam bútorozunk össze. Nekem meg nincs kedvem költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!