Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan hogy egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy nőnek is lefőtt valamiért a kávé?

Figyelt kérdés

Vagy csak a férfiaknál vannak 26-40 közötti szerencsétlenül járt emberek? Akiknek nem volt partnerük/kapcsolatuk/ klandjaik vagy csak 1-2 darab egész életük során? És itt vannak 30 + al és reménytelen a helyzetük?

Van tényleg női incel is aki nem kell a férfiaknak?

2023. szept. 22. 13:28
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
32%

"Nem a 8. válasz csak egy tény megállapítás."

A férfiakat becsmérlő válaszok is azok.

2023. szept. 22. 15:40
 32/49 anonim ***** válasza:
70%

"29 neked meg annyit hogy semmi belekötés nem volt, tipikus női vagdalkozás ahol a legkisebb realitást és ténymegállapítást is le kell pontozni, meg gyűlölködni rá. Teljesen vállalható, sőt valós dolgokat írt."

"Léteznek olyan nők, akik nem kellenek értelmes férfiaknak komoly kapcsolatra. Ehhez az kell, hogy teljesen kiállhatatlan legyen a természetük. (Ezen az oldalon azért bőven van ilyen nő.)"

Ez a válasz teljesen korrekt lett volna, a zárójeles rész nélkül. Egyet is értek az első két mondattal. A harmadik ad neki színt, hogy ja, nem is úgy gondolta.

És ezért nem linkelsz. Mert nem semleges kommenteket írsz, hanem ugyanilyeneket. És te is tudod, hogy van benne rosszindulat.

2023. szept. 22. 15:43
 33/49 anonim ***** válasza:
94%

Feministaként is ámulva nézem, ahogy egyes nők teljeskörű (ön)ámítás keretei közt valahogy azon az állásponton vannak, hogy egy nő élete minden évében és minden élethelyzetében egyformán kívánatos.

Az a rossz hírem van, hogy nem...

35-40 fölött kicsúsznak a gyermekvállalásból és bármily fájdalmas, bizony már nem olyan szépek, mint a 20 évesek. Egyedülálló anyaként pedig még problémásabb számukra a pártalálás.

Ez NEM értékítélet, pusztán egy leíró jellegű megállapítás. Ha kételkedtek benne, akkor javaslok egy kísérletet. Regisztráljatok társkeresőre egy ÁTLAGOS(!!!) 40 éves nő, majd egy ÁTLAGOS(!!!) 20 éves lány fotóival, majd értékeljétek ki a találatokat...

Természetesen a női önámításnak megvan a férfi oldala, amikor nevetséges módon azt gondolják, hogy BÁRMIVEL jobb helyzetben vannak, mint a nők, és egy-két silver fox amerikai sztár képeit lobogtatva bizonygatják, hogy bezzeg a férfiak mennyivel tovább kívánatosak. A büdös faszt. Magyarországon már a 30-as férfiak körében is gyakori az elhízás, igénytelenség, kopaszodás stb. Ebben az országban 35-40 fölött mind a férfiak, mind a nők többsége elhízott, eligénytelenedett és ennek megfelelően drasztikusan csökkentek az esélyei egy normális kapcsolatra.

2023. szept. 22. 17:26
 34/49 anonim ***** válasza:
29%

Van, de nem a nyugati kulturkorben.

A tradicionalis tarsadalmakban rengeteg ilyen van. Legtobbszor a csalad nem hazasitja ki, mert gondoznia kell a szuleit. Van, hogy a no csaladja full debil, minden kero menekul. Van, hogy tul draga jegyajandekot ker a no csaladja, pl. a no apja azt mondja, hogy annyi ezer ringgit, ahany lepcso van a haz elott, aztan mire a fater megmukorodik, a no mar 50 eves. De ott vegul happy end volt, mert hozzament a tinikori szerelmehez, aki megozvegyult, a no batyja mar nem volt ilyen cimeres barom, mint az apja, igy letrejott a hazassag. Van olyan, hogy letrejott a megallapodas (bertunang), es akkor hat ne varjunk, a fiuka megpitakolta a leanyzot a nikah elott, es valamiert osszekaptak, aztan megse lett belole hazassag, de utana nehez ferjjeloltet talalni a csajnak, mert mar meg lett pitakolva, es olyat kene talalni, akinek az okes, es tartja is a szajat, mert ha megtudja a falu, akkor koltozhet a csalad az egesz pereputtyal 3 varmegyevel odebb, ahol nem ismerik oket.

39F incel

2023. szept. 22. 17:36
 35/49 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, ha nem akarsz incelhisztit olvasni a kérdésed alatt, minek írsz ki olyan jellegű kérdést? Azért hallod, te sem vagy a legélesebb kés a fiókban. Megvetetted az incelágyat, most már feküdj bele közéjük és élvezkedj, ha ennyi eszed van.
2023. szept. 22. 17:57
 36/49 anonim ***** válasza:
78%

En mar lefekudtem az incel agyba, mert ejfel elmult.....

39F incel

2023. szept. 22. 18:10
 37/49 anonim ***** válasza:
31%

"A másik amiért nem linkelek, mert ilyen jellembajnok nőnek már bedőltem, linkeltem bizonyítékot, az pedig töröltette a hozzászólásom mert szabályellenes linkelgetni... Szánalmas hozzáállás"

Basszus majdnem pont ugyanígy volt velem is.

Hatalmas vitáim voltak itt régen ahogy próbáltam oktatni a közönségnek egy kis alapvető társadalomföldrajzot itt a társkeresési topicban. Ment a szokásos örjöngés hogy az hazugság. Aztán amikor belinkeltem a ksh adatait akkor meg ment a ferdítés hogy az nem úgy van és én hülye vagyok. Aztán mikor már minden módon csődöt mondtak akkor töröltették a kérdést a francba. Mert a valóságot el kell hallhattatni!

Ezekkel felesleges érdemi vitát folytatni mert alkalmatlanok rá, és az oldal velük van, bármit megtehetnek. Úgyhogy jól tetted hogy nem linkelgettél, mert felesleges.

Ezek a nök itt akiknek rég lefőtt a kávé, és az ő sunajukra pályázó szerencsétlen farkak irányítják az itteni "közvéleményt". Ez annyira ótvar, hogy tulajdonképpen büszke vagyok ha lepontoznak, és szégyellem ha fel

2023. szept. 22. 18:14
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

incel veterán vissza fogsz térni valaha is magyarország területére?

2023. szept. 22. 19:06
 39/49 anonim ***** válasza:
0%

40#

Én nem 39/f incel vagyok

Még csak incel sem vagyok, hiszen boldog párkapcsolatban élek.

De a feminácik ocsmányságait azt ugyanúgy nem viselem mint amikor egyedül rohadtam depressziósan.

Viszont régi motoros vagyok már talán én is, vagy 4-5 éve itt vagyok már

2023. szept. 22. 20:40
 40/49 anonim ***** válasza:
57%
Mi az a pitakolás, amit a 39 fincel ìrt?
2023. szept. 23. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!