Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen már lefőtt a kávé neki?
Bátyám 38 éves és nővel még nem volt. Se családja se barátnője. Egy kutyája van. Magas viszonylag 178-180 cm körül és 115 kg. Vagyis nagytestű pocakos. Ő amúgy azt hiszi a testalkata miatt nem kell a nőknek. Meg azért mert 270 ezres fizuja van. Szerintem inkább a magának való stílusa miatt lehet. De sajnálom hiszem a testvérem és tudom hogy jó ember.
Semmi esélye ennyi idősen már egy 30 körüli vékony nőhöz amiről ő álmodozik? Hogy segíthetnék neki?
Ha a kellő motiváció megvan egy férfiembernél(intenzív dughatnék), elvileg még a női vázas bringa is jó parti.
Valószínű egészségügyi baja is van, ha eddig nem nagyon jött össze neki semmi.
Le kéne fogyni....
Miért van az, hogy minden pasi nálának jobb partiról álmodozik, és aztán meg szűköl, hogy nem talája a párját?
Mi lenne, ha esetleg a jó ember adna esélyt egy jó embernek, függetlenül attól, hogy milyen a testalkata, ha már ő maga is egy csóró hájpacni?
Az utolsó előtti mondogatig azt hittem, hogy nem kamukérdés.
Unom már a sok "mázsa fölötti, xarul kereső hapsi vékony, diplomás lányt keres" kérdést...
Nem tudom miért köti ki a vékony nőkhöz a dolgot. Szegény családból származunk. Erről ő se tehet hogy nem tudott kitörni.
Neki nem kell diplomás tudtommal. Ezt eddig sose mondta mikor beszéltünk erről. Magyarország legalább fele elhízott. Nem tudom mi fura neked ebben.
Korában évekig edzett. Az izom meg nehezebb mint a zsír. Annyira nem vészes ő. Persze nagy a hasa azon ez nem változat. Vékony nőkre gerjed. Ez lehet ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!