Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 évesen már lefőtt a kávé neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 évesen már lefőtt a kávé neki?

Figyelt kérdés

Bátyám 38 éves és nővel még nem volt. Se családja se barátnője. Egy kutyája van. Magas viszonylag 178-180 cm körül és 115 kg. Vagyis nagytestű pocakos. Ő amúgy azt hiszi a testalkata miatt nem kell a nőknek. Meg azért mert 270 ezres fizuja van. Szerintem inkább a magának való stílusa miatt lehet. De sajnálom hiszem a testvérem és tudom hogy jó ember.

Semmi esélye ennyi idősen már egy 30 körüli vékony nőhöz amiről ő álmodozik? Hogy segíthetnék neki?

2022. szept. 28. 06:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
96%
Szálljon le a földre és ne a szőke hercegnőről álmodozzon. A férfiak is ezt szokták mondani a nőknek. Akkor hajrá
2022. szept. 28. 09:28
 22/27 anonim ***** válasza:
10%
Vernyomast gyogynovenyekkel lehet kezelni tea formajaban. Nem muszaly beszedni olyan mereg gyogyszereket amiket felirnak.
2022. szept. 28. 09:37
 23/27 anonim ***** válasza:
94%

Ne erőltesd, mert ő sem erőltette a dolgot eddig. 38 évesen megvan neki is a maga kis élete, már-ha nem az anyukátoknál lakik.

34 évesen nekem sem volt még nőm, de nem is igazán kerestem. Mibe tartana keresnem? Felregisztrálnám magam elsősorban egy társkeresőre, de nem teszem.

Az életben egy férfi sem megy úgy random oda az utcán bárkihez, mert tolakodásnak tűnhet, másrészt idegen és egy számomra tetsző lánynál el van könyvelve, hogy 80%eséllyel van valakije illetve ugyanennyi százalék kb, hogy a beszélgetésünk nem haladna semerre. Hülyét meg nemszívesen csinálunk magunkból.

Ha céllal keres valakit, akkor csak a társkereső jöhet szóba, vagy ahogy írták, összehoznád valamelyik bnőddel akinek tetszhet a tesó.

Teljesen mindegy amúgy. Mindenképpen nyertes. Szabadidőben főleg. Azt meg arra fordíthatja amire csak akarja.

2022. szept. 28. 10:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jók az ilyen kérdések!

A "tesód" 28 évesen, x kilóval kevesebbel se kellett a kutyának se. Miért hiszitek azt, hogy elég türelmesen kell várni, és akkor a puncitündér jutalomból hoz egy barátnőt, és este beteszi a takaró alá?

Egyre idősebb lesz ő is, és egyre kevesebb esélye lesz egyáltalán bárkit találni.

A 30 körüli vékony nő úgy esélyes, ha van 4 gyereke, és SOS kell elköltöznie az agresszív férjétől, de nincs pénze albérletre, mert elissza. Akkor lehet, hogy addig a nő összeàll vele, amíg belezúg q következő agresszív állatba, vagy visszamegy az exéhez, aki legalább dugni tud. Sok sikert!

2022. szept. 28. 10:53
 25/27 anonim ***** válasza:
33%
18 szerintem a barátnő alatt itt nem azt értik mint ami neked tizenévesen volt
2022. szept. 28. 13:49
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező én 181 cm vagyok (legalábbis 18 évesen annyit mértek és szerintem utána már nem nőttem de még ott se tartok hogy összemenjek mert fiatalabb vagyok mint bátyád), és 105 kg vagyok, volna mit leadni de nem az a kategória akit kékfény személyleírásban kövérnek neveznének. Szerintem ő akkor volt 115 kg mikor utoljára mérte főleg ha izom miatt is nehéz nem csak a hasa miatt. Én 10 kg-vel lennék csak könnyebb úgy hogy fénykép erejéig teljesen be tudom húzni a hasam?
2022. szept. 28. 13:57
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
30 evesen is...
2022. szept. 28. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!