Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 évesen már lefőtt a kávé neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 évesen már lefőtt a kávé neki?

Figyelt kérdés

Bátyám 38 éves és nővel még nem volt. Se családja se barátnője. Egy kutyája van. Magas viszonylag 178-180 cm körül és 115 kg. Vagyis nagytestű pocakos. Ő amúgy azt hiszi a testalkata miatt nem kell a nőknek. Meg azért mert 270 ezres fizuja van. Szerintem inkább a magának való stílusa miatt lehet. De sajnálom hiszem a testvérem és tudom hogy jó ember.

Semmi esélye ennyi idősen már egy 30 körüli vékony nőhöz amiről ő álmodozik? Hogy segíthetnék neki?

2022. szept. 28. 06:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%
Jól gondolja, valóban a testalkata és az alacsony fizetése miatt nem kell a nőknek.
2022. szept. 28. 07:54
 12/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem utolsó. Az én baráti körömben is vannak melós férfiak nagyobb hassal. És van kapcsolatuk. A bátyám emberkerülő. A buszra is rettegve száll fel hogy valaki megszólítja. Meg szégyenlős.
2022. szept. 28. 07:57
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

“Korában évekig edzett. Az izom meg nehezebb mint a zsír.”

Ja, csak ha már évek óta nem edz, akkor az most nem izom rajta, hanem zsír.

2022. szept. 28. 07:57
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

Lefőtt az már régen.

Szinte minden férfinak a vékony csinos nők tetszenek.

Úgy válogatnak ahogy akarnak.

"Az én baráti körömben is vannak melós férfiak nagyobb hassal. És van kapcsolatuk."

-igen, valami hasonló szintű trampli nővel, de nem olyannal, amilyet ő szeretne.

2022. szept. 28. 08:02
 15/27 anonim ***** válasza:
13%
Tehát erős vázizomzata van néki. Mondd néki hogy ismerkedjen itt a Gyakorin, a kissé pocakos de erős vázizomzatú férfiak kifejezetten népszerűek ezen az oldalon. Az itteni nőknek az se baj ha a férfi legurít napi egy-két, vagy ha úgy van akkor öt-hat doboz sört esténként. Lehet nőgyűlölő agresszív asszonyverő állat is, az se baj. Egy jó asszony mindent megbocsát.
2022. szept. 28. 08:09
 16/27 anonim ***** válasza:
53%

Szegény családból származunk. Erről ő se tehet hogy nem tudott kitörni

Pedig az esély mindog ott van. Csak élni kell vele.

2022. szept. 28. 08:23
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Egy kövér nőt, akinek 270ezernél kevesebb a fizuja bármikor talál.
2022. szept. 28. 08:24
 18/27 anonim ***** válasza:
97%

Hát figyelj...

Nekem ugyan barátnőm volt már tizenévesen is, de a szexig 39 évesen jutottam el. Akkor lett az első tényleg komoly kapcsolatom. Azóta is együtt vagyunk.

Soha nincs késő, soha nem lehet tudni, hogy mikor talál ránk a nagy szerelem.

Viszont sokat segít az, ha az embernek reálisabb, kevésbé felszínes, és nem ennyire keserű.

2022. szept. 28. 08:27
 19/27 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

" A bátyám emberkerülő. A buszra is rettegve száll fel hogy valaki megszólítja. Meg szégyenlős."

A legnagyobb gond ez. A szociális fóbiákat kellene először leküzdeni, talán még nagyobb hátrány mint a túlsúly m

2022. szept. 28. 08:41
 20/27 anonim ***** válasza:
98%
Ha elhízott 38 éves szűz, akkor miért támaszt olyan igényeket hogy vékony lányt szeretne?
2022. szept. 28. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!