Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen már lefőtt a kávé neki?
Bátyám 38 éves és nővel még nem volt. Se családja se barátnője. Egy kutyája van. Magas viszonylag 178-180 cm körül és 115 kg. Vagyis nagytestű pocakos. Ő amúgy azt hiszi a testalkata miatt nem kell a nőknek. Meg azért mert 270 ezres fizuja van. Szerintem inkább a magának való stílusa miatt lehet. De sajnálom hiszem a testvérem és tudom hogy jó ember.
Semmi esélye ennyi idősen már egy 30 körüli vékony nőhöz amiről ő álmodozik? Hogy segíthetnék neki?
“Korában évekig edzett. Az izom meg nehezebb mint a zsír.”
Ja, csak ha már évek óta nem edz, akkor az most nem izom rajta, hanem zsír.
Lefőtt az már régen.
Szinte minden férfinak a vékony csinos nők tetszenek.
Úgy válogatnak ahogy akarnak.
"Az én baráti körömben is vannak melós férfiak nagyobb hassal. És van kapcsolatuk."
-igen, valami hasonló szintű trampli nővel, de nem olyannal, amilyet ő szeretne.
Szegény családból származunk. Erről ő se tehet hogy nem tudott kitörni
Pedig az esély mindog ott van. Csak élni kell vele.
Hát figyelj...
Nekem ugyan barátnőm volt már tizenévesen is, de a szexig 39 évesen jutottam el. Akkor lett az első tényleg komoly kapcsolatom. Azóta is együtt vagyunk.
Soha nincs késő, soha nem lehet tudni, hogy mikor talál ránk a nagy szerelem.
Viszont sokat segít az, ha az embernek reálisabb, kevésbé felszínes, és nem ennyire keserű.
" A bátyám emberkerülő. A buszra is rettegve száll fel hogy valaki megszólítja. Meg szégyenlős."
A legnagyobb gond ez. A szociális fóbiákat kellene először leküzdeni, talán még nagyobb hátrány mint a túlsúly m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!