Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férfinak már lefőtt a kávé?
Attól függ, hogyan értékeled az elmúlt 18 évedet kapcsolati szempontból? Most kezdesz neki, szűz vagy, netán már van gyereked, de elváltál, netán volt 6x3 évnyi kapcsolatod? A két szélsőséget és a centrumot soroltam fel. Vagy legyen mellé még két ötéves kapcsolat, de a kettő között 8 év szünet. Vagy bármi.
Nem a kor a gond, hanem hogy ha eddig rossz döntéseket hoztál, mi a garancia, hogy most jót fogsz a következő nővel.
Te mit szerettél volna ettől a 24 éves nőtől?
És milyen előzmények után tette ezt a megjegyzést?
Volt egy 5 éves es egy 5 hónapos kapcsolatom.
A 24 éves nő szimpatikus volt ezért közeledtem felé a munkahelyen. És akkor vágta a szöveget az arcomba.
Vicces. Felpontozzák azt aki sértődötten kis picsának nevez egy olyan 24 évest aki nem kéri a 42 éves fickót. És még a jövőjét is látja a kis p.csának Ezigen 🤦
Van itt egó kéremszépen :D
#11? Milyen? Hogy elhajtja az öreg fószereket? Nahát, tényleg 🤣 És ezzel mi a probléma?
Amúgy mit vergődtem? 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!