Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 42 éves férfinak már lefőtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves férfinak már lefőtt a kávé?

Figyelt kérdés
Felzaklatott a szöveg mert egy 24 éves nő mondta nekem.
2022. okt. 5. 19:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
84%
Igy szoktak lekoptatni a sajat korosztalyukbol kiebrudalt kiegett foszereket a huszonevesek. Es meg finom is volt, egy paprikasprayt megerdemeltel volna, ven kreten.
2022. okt. 5. 20:13
 22/34 anonim ***** válasza:
96%

"Flegma, bunkó retek fiatalok! Ennyi"

Anyukám nem csorgatja a nyálát a fia barátaira.

2022. okt. 5. 20:21
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen ismerkedem veled, de csak ha jól nézel ki. Remélem nem mondod nekem, hogy lefőtt a kávé, mert nagyon rosszul esne.

Manyi néni, 60.

2022. okt. 5. 20:23
 24/34 anonim ***** válasza:
22%
Függetlenül attól, hogy a korkülönbség valóban nagy lehet, a válaszából ítélve egy öntelt, bunkó liba lehetett. Látszik az is, hogy életének eseményhorizontja nem lő túl a huszas évein. Ne foglalkozz vele, nem veszítettél semmit, mitöbb, adj hálát, hogy az értelmi szintje nem később derült csak ki, így sok időt megspórolt neked.
2022. okt. 5. 20:24
 25/34 anonim ***** válasza:
95%

Ahhoz, hogy huszonéves lányokra hajts, már rég lefőtt.

Én 26 vagyok, egy negyvenes fószer a szememben papa.

2022. okt. 5. 20:36
 26/34 anonim ***** válasza:
97%

Ez így hülyeség, de mindenkinek más az a korkülönbség, ami belefér. 24 évesen nekem is sok lett volna a 42, nálam akkor kb 30 volt a felső határ. Mondjuk 33 voltam, amikor a mostani páromat megismertem, ő akkor pont 42 volt.

Szerintem kár megsértődni azon, amit egy huszonéves lány gondol rólad, egy ennyi idősnek 30-40 fölött mindenki vén sz.r, ez teljesen természetes

2022. okt. 5. 20:52
 27/34 anonim ***** válasza:
16%
Ezeken a válaszokon csak röhögni tudok. 100-ból 60 rábukik a 40-es farokra, ha van lóvé.
2022. okt. 5. 20:59
 28/34 anonim ***** válasza:
33%
Elég sok válaszólnak úgy látom megállt a szalag a korkülönbségnél. Ez való igaz, de nem ártana elgondolkodni azon is, hogy egy ilyen stílusban megfogalmazott válasz hogyan minősíti az illetőt...
2022. okt. 5. 21:02
 29/34 anonim ***** válasza:
94%

Mert nem az illető minősítése a kérdés. Tudom, hogy sokaknak egytlen örömük itt szidni a nőket, de a kérdező most nem erre volt kíváncsi, hanem hogy lefőtt-e neki a kávé.

A válasz pedig az, hogy a csajhoz képest igen, a huszasok nem negyveneseket akarnak. Próbálkozzon 35+ nőknél, hozzájuk illik korban.

Az is minősít amúgy valakit, ha egy lánya korabeli csajnál egyáltalán bepróbálkozik. Ez konkrét bunkóság, azért legyen már önkritikája valakinek.

2022. okt. 5. 21:07
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokat próbálkozol lehet sikered kérdező olyan 100-ból 5 tudja elfogadni ezt a korkülönbséget.

De szerintem leginkább akkor járnál jól ha saját korosztályodban keresgetnél, ami legalább 30+ évest jelent de inkább 35+ körülit

2022. okt. 5. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!