Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férfinak már lefőtt a kávé?
"Flegma, bunkó retek fiatalok! Ennyi"
Anyukám nem csorgatja a nyálát a fia barátaira.
Én szívesen ismerkedem veled, de csak ha jól nézel ki. Remélem nem mondod nekem, hogy lefőtt a kávé, mert nagyon rosszul esne.
Manyi néni, 60.
Ahhoz, hogy huszonéves lányokra hajts, már rég lefőtt.
Én 26 vagyok, egy negyvenes fószer a szememben papa.
Ez így hülyeség, de mindenkinek más az a korkülönbség, ami belefér. 24 évesen nekem is sok lett volna a 42, nálam akkor kb 30 volt a felső határ. Mondjuk 33 voltam, amikor a mostani páromat megismertem, ő akkor pont 42 volt.
Szerintem kár megsértődni azon, amit egy huszonéves lány gondol rólad, egy ennyi idősnek 30-40 fölött mindenki vén sz.r, ez teljesen természetes
Mert nem az illető minősítése a kérdés. Tudom, hogy sokaknak egytlen örömük itt szidni a nőket, de a kérdező most nem erre volt kíváncsi, hanem hogy lefőtt-e neki a kávé.
A válasz pedig az, hogy a csajhoz képest igen, a huszasok nem negyveneseket akarnak. Próbálkozzon 35+ nőknél, hozzájuk illik korban.
Az is minősít amúgy valakit, ha egy lánya korabeli csajnál egyáltalán bepróbálkozik. Ez konkrét bunkóság, azért legyen már önkritikája valakinek.
Ha sokat próbálkozol lehet sikered kérdező olyan 100-ból 5 tudja elfogadni ezt a korkülönbséget.
De szerintem leginkább akkor járnál jól ha saját korosztályodban keresgetnél, ami legalább 30+ évest jelent de inkább 35+ körülit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!