Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férfinak már lefőtt a kávé?
Mi van 13, 19.36, jól felidegesítettünk a főzős kérdésnél mi? :D ott is ezzel a vergődéssel jöttél, hogy mi vergődünk, nem ti hogy nincs nő :D
Amúgy meg gondolkozz már el. Láttál már olyan negyvenes, többgyerekes elhízott nőt aki azon sóhajtozna hogy bár lenne egy hatvanas papi ura is emellé a csomag mellé? Mert én nem. Nem bánja meg senki sem hogy milyen húsz évvel idősebbet kosarazott ki hajdanán.
Nem főtt le a kávé, vannak bőven szingli nők 35-45 között.
Ha viszont huszon éves nőkre vágysz, akkor igen, lefőtt a kávé már elég rég.
"8-as.hiaba vergödsz a mai fiatal csajok 90% ilyen mint a kis pitsa!!!"
Mármint hogy nem kell neki egy 40+-os vén fsz? :D
Nekem sem kéne.
40-es pasi.
Lakás, kocsi, fizu, meló. Miért is nem jó egy mai csajnak?
Elutasíthatott volna kicsit kedvesebben, vagy humorosan ezek helyett a szavak helyett.
De abba szerintem azért érdemes lenne belegondolnod, hogy a 18 korkülönbséggel olyan vagy neki, mint neked lenne egy 60 éves nő, aki nálad kezdeményezne akár párkapcsolat, akár alkalmi kapcsolat reményében.
Te arra hogyan reagálnál?
#22 az anyukánk nem mászik rá huszonéves fiúkákra, talán ennyi a különbség. De csak tipp 🤷
De mi a francot kéne tisztelni egy nemkívánatosan nyomuló jóval idősebb férfin? MIT? Meg tudod mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!