Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 éves nők közül csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 éves nők közül csak a gyerekteleneknek nem "főtt le a kávé"?

Figyelt kérdés
A kérdésemet az ihlette, hogy a fb társkeresőn, ahova pár napja regisztrálram, ezt írta nekem egy korombeli. Pontosabban azt, hogy nekem elváltan 2 gyerekkel már lefőtt a kávé, csak szexkapcsolatra van esélyem.

2022. nov. 13. 11:33
1 2 3 4 5 6
 1/60 Noren1989 ***** válasza:
89%

Mit jelent a lefőtt a kv?

Esélytelen vagy kapcsolatra?

2022. nov. 13. 11:35
 2/60 anonim ***** válasza:
14%
Miért, a gyerektelen 40 évesek mi másban reménykedhetnek úgy őszintén? :D Majd 40 évesen fognak találni olyan hapsit, aki megfelelő nekik és még gyereket is csinál? :D
2022. nov. 13. 11:37
 3/60 A kérdező kommentje:
Igen. Úgy értette, hogy nekem ezekkel a paraméterekkel csak szexkapcsolatra van esélyem. Nem érti, hogy miért csak a hosszútávú és csak a komoly kapcsolatot jelöltem be a profilleírásomban.
2022. nov. 13. 11:39
 4/60 anonim ***** válasza:
11%

Nézd, ha a gyermek, egy kis finomság, akkor sok pasinak belefér.

Pl.: [link] A legtöbb férfi elfogadná...mármint leányának.

2022. nov. 13. 11:40
 5/60 A kérdező kommentje:
40 éves gyerektelenek abban, hogy olyat találnak, aki továbbra sem akar gyereket.
2022. nov. 13. 11:41
 6/60 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Nálam ez nem játszik, mert 2 fiam van.
2022. nov. 13. 11:42
 7/60 anonim ***** válasza:
24%
nem, 40 fölött lefőtt mindenképp
2022. nov. 13. 11:43
 8/60 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos jogos, amit mond. 40 évesen, kettő gyerekkel nem lesz egyszerű férfit találnod magad mellé, de nem lehetetlen. Azt tanácsolnám, hogy ne külső alapján ítélj, hanem belső alapján. Úgy talán lenne esélyed így is pasit találnod magad mellé.
2022. nov. 13. 11:45
 9/60 anonim ***** válasza:
94%

Sokan elválnak 40 felett a férfiak közül is. És nem hinném, hogy minden férfi csak szexkapcsolatot keresne.

Vannak még akik komoly párkapcsolatban gondolkodnak. Aki meg szexkapcsolatot akar az majd válogat a fiatalabb nők közül, már ha a fiatalabb nőnek kell az idősebb pasas.

Szerintem ha már nagyobbak a gyerekeid akkor könnyebben fogsz magad mellé találni olyan párt aki lehet hogy elvált, de még hisz egy normális párkapcsolatban.

Nem kell minden férfit és minden nőt egy kalap alá venni.

Én még hiszem hogy vannak normális értékrenddel rendelkező férfiak. Sosem mondanám azt senkire, hogy 40 felett "lefőtt a kávé", mert ez minden emberre nézve degradáló, legyen az nő vagy férfi.

Ne add fel, ha kitartó vagy találhatsz egy olyan férfit aki megbecsül! Gondolom gyereket már nem akarsz szülni, tehát a korosztályodban egy szintén elvált férfi jöhet szóba (olyan aki megérti a helyzetedet, mert keresztülment azon amin te)....

2022. nov. 13. 11:58
 10/60 anonim ***** válasza:
88%

Akik nekem írtak hasonlókat, meg mindig társkeresőn keseregnek, hogy senki nem megy velük randizni.

Nekem azóta tartós párkapcsolatom van, lassan 6 éve, egy 4 évvel fiatalabb férfival.

Ezt azért írják, mert azt hiszik, hogy elhiszed, és úgyse jön jobb elven bemászol az ágyukba.

2022. nov. 13. 12:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!