Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 éves nők közül csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 éves nők közül csak a gyerekteleneknek nem "főtt le a kávé"?

Figyelt kérdés
A kérdésemet az ihlette, hogy a fb társkeresőn, ahova pár napja regisztrálram, ezt írta nekem egy korombeli. Pontosabban azt, hogy nekem elváltan 2 gyerekkel már lefőtt a kávé, csak szexkapcsolatra van esélyem.

2022. nov. 13. 11:33
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem harmincas nőként olykor sokkal nehezebb új társat találni, a gyerekek kicsik, maga a nő is "leharcoltabb".

Negyvenesként idősebb ugyan az ember, de "felnőttei" vannak, sokkal többet tud sportolni, pihenni, én pl szerintem sokkal jobb fizikai állapotban vagyok, mint 10 éve.

Ettől még persze nem válik a negyvenes vonzóbbá senki számára, de mégis azt gondolom esetleges új kapcsolat kialakításához könnyebb élethelyzetben van.

2022. nov. 13. 13:28
 32/60 anonim ***** válasza:
84%

Csak azért mondja, h dugni tudjon.

Ha van egy stabilabb életed és nem vagy csúnya sem, akkor bőven lehet találni normális férfiakat.

Ez a valóság, nem a gyakori..

2022. nov. 13. 13:52
 33/60 anonim ***** válasza:
84%
Kizárólag szerencse kérdése az egész, kibe botlasz bele!
2022. nov. 13. 14:28
 34/60 anonim ***** válasza:
61%
4. válaszoló a finomságos retard xD
2022. nov. 13. 14:29
 35/60 anonim ***** válasza:
13%

Na mi van, 4-34, bukta van? Vajon ugyanazzal a profillal szidod saját magad vagy két új reged van?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. nov. 13. 14:38
 36/60 anonim ***** válasza:
2022. nov. 13. 14:39
 37/60 anonim ***** válasza:
13%
Gyerekkel 40 felett abszolút lefőtt a kv...
2022. nov. 13. 15:29
 38/60 anonim ***** válasza:
61%

Le az anyukátok válságát...

Incelként meg 20 évesen.

2022. nov. 13. 15:33
 39/60 anonim ***** válasza:
65%

Azt azért ne felejtsd el, hogy az ide írók között elég sok frusztrált szűz fiúcska van, akiknek 30 felett is csak a markuk jutott.

40 felett vagyok, három gyerekkel, és ráadásul házas is, de így is lenne lehetőségem pasit felszedni.

Ezt a baromságot meg hagyjuk már, hogy a pasiknak bárki csak szexre kell. Miért, akkor mi van, ha csak egy jót szexel egy vonzó férfival? Jobb élete lenne, ha utána a koszos gatyáit is ki kéne mosnia? Hagyjuk már ezt.

A férjemmel is úgy jöttem össze, hogy egyszeri szex lesz, de valahol elrontottuk. ;)

2022. nov. 13. 17:30
 40/60 anonim ***** válasza:
58%
Én csak azt a gondolatmenetet vagyok képtelen felfogni, hogy ezek 20-35 között sem "kapnak" nőt, de valami rejtélyes sugallatra azt hiszik, hogy majd vénségükre a 20 éves cica babák közül fognak válogatni :D
2022. nov. 13. 18:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!