Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 éves nők közül csak a gyerekteleneknek nem "főtt le a kávé"?
Szerintem harmincas nőként olykor sokkal nehezebb új társat találni, a gyerekek kicsik, maga a nő is "leharcoltabb".
Negyvenesként idősebb ugyan az ember, de "felnőttei" vannak, sokkal többet tud sportolni, pihenni, én pl szerintem sokkal jobb fizikai állapotban vagyok, mint 10 éve.
Ettől még persze nem válik a negyvenes vonzóbbá senki számára, de mégis azt gondolom esetleges új kapcsolat kialakításához könnyebb élethelyzetben van.
Csak azért mondja, h dugni tudjon.
Ha van egy stabilabb életed és nem vagy csúnya sem, akkor bőven lehet találni normális férfiakat.
Ez a valóság, nem a gyakori..
Na mi van, 4-34, bukta van? Vajon ugyanazzal a profillal szidod saját magad vagy két új reged van?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Le az anyukátok válságát...
Incelként meg 20 évesen.
Azt azért ne felejtsd el, hogy az ide írók között elég sok frusztrált szűz fiúcska van, akiknek 30 felett is csak a markuk jutott.
40 felett vagyok, három gyerekkel, és ráadásul házas is, de így is lenne lehetőségem pasit felszedni.
Ezt a baromságot meg hagyjuk már, hogy a pasiknak bárki csak szexre kell. Miért, akkor mi van, ha csak egy jót szexel egy vonzó férfival? Jobb élete lenne, ha utána a koszos gatyáit is ki kéne mosnia? Hagyjuk már ezt.
A férjemmel is úgy jöttem össze, hogy egyszeri szex lesz, de valahol elrontottuk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!