Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti gáznak érzitek ezt, ha már egy 35 feletti (37 F) férfinak is csak egy panellakásra van igénye és elég neki ez (nyilván anyagiak miatt is, meg kényelem miatt is)? Most nem rám értve, hanem amúgy sok 100 ezer 30 vagy 40 éves pasira rávetítve.
Figyelt kérdés
22 millióért vettem (12 millió önerő, többi hitel) keleti megyeszékhelyen. Nyilván több hitellel lehetett volna venni normális családi házat is pl 30 millióért errefelé, de egyedülálló vagyok, plusz nem vagyok ezermester, hogy egy családi háznál elromló dolgokat meg tudjak javítani, se nem keresek 4-5-600 nettót (vidéken ezek már kimagasló keresetek), hogy bármire szakit hívjak, így maradt a panel opció. Mennyire érzitek ezt gáznak? Most nem rám értve, mert úgysem tudok mit tenni, ennyire telik nekem és ezek az igényeim. De olyan 30-40 férfiakra gondolva, akik szintén ilyen kényelmesek, és esetleg normálisan keresnek (400 felett), de mégsincs igényük családi házra. Ott leminősítitek őket magatokban?2022. máj. 28. 12:42
1/4 anonim válasza:
Dehogy nézném le, az ember örül ha van hol külön laknia, főleg az utóbbi években.
2/4 anonim válasza:
Nem tartom gáznak. De a mai anyagias világban egy ilyen férfi egyedül fog megöregedni.
3/4 anonim válasza:
Én nem érzem gáznak, ízlés kérdése az egész. Én nem panelben, de bérházban lakom egy lakásban, teljesen jól megvagyok benne, két ember tök jól elfér(ne) itt, gyereket úgysem szeretnék (ha gyereket akarnék, akkor ahhoz túl kicsi lenne a lakás, de ha tovább akarnék költözni nagyobba, akkor is inkább lakást keresnék nagyobb alapterülettel). Nekem a családi ház túl nagy macera lenne.
4/4 anonim válasza:
????
Egy egyedülálló embernek nem is praktikus a kertes családi ház, szóval nem hiszem, hogy olyan túl sokan "gáznak" éreznék ezt.
Viszont ha már ketten vagyunk, ergo több pénzből gazdálkodunk, aklor elvárnám, hogy ő is tovább akarjon lépni kertesbe, pláne, ha gyereket is tervezünk. Továbbra sem tartom gáznak, ha valakinek nincs rá igénye, csak akkor nem egymást keressük, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!