Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan 29/f - ről, aki nem akar a szüleitől elköltözni?
Van jól fizető munkája. A szüleinek nem ad be pénzt. Neki fontos a kényelem, a munkahelye közel van oda, ahol lakik, nem kell mosnia, főznie és csak a szobáját takarítja néha.
Van egy lakása a családnak, ami üresen áll, ada költözhetne, de nem igazán akarja feladni a kényelmét. Azt mondja, h így is kevés az ideje. Ezen a héten, csak 2x tudtunk talizni fél órára(bekísért a munkahelyemre) , mert ugye szombat munkanap, ő pedig pihenni akar. Én nem mehetek hozzá, mert pici a szobája, 1 személyes az ágya és a szüleinek sem szándékozik bemutatni. Megértem, h így nagyobb összeget tud félre rakni, spórol az idővel, de így nekem kevés az együtt töltött idő. Általában heti 2x tudunk talizni nálam, olyankor együtt alszunk. 2 hetente, pedig össze szoktunk hozni egy egész napot együtt. 1 éve és 3 hónapja tart a kapcsolatunk.
Ti hogy reagálnátok erre?
Ha egyedülálló lenne, 30ig még tolerálható ez, de így nevetséges. Főleg, mert jól is keres, de ami a nagyobb baj, hogy életképtelen, lusta disznó.
Én meg 31 évesen egyedül élek, szerintem a fizum is kevesebb, főzök, mosok, takarítok, és a markomat baxom. Szép az élet.
Nem mondom, kitartó vagy.
Elfogadható az, hogy a szüleivel él, ha beszáll a közös költségbe és otthoni munkába. A mama hotel, amit ő alkalmaz szerintem már nem helyes.
A másik dolog, hogy addig lakjon egy férfi a szüleivel, amíg ez anyagilag észszerű és nem akadályoz másban. Azaz, nincs komoly párkapcsolata. Nálatok egyértelműen akadályozó tényező ez a helyzet, helyében rögvest költöznék.
Nem fog lépni, amíg nincs kényszerhelyzetben. Próbálj keményen hatni rá.
Hát, ez így ebben a formában gáz. Azt még megérteném, hogy a szüleitől közel van a munkahelye, és fölösleges lenne messzebb egy albérletből bejárnia. De nem tudom, hogy hogy van pofája még csak pénzt se beleadni a közös költségekbe, mikor dolgozik.
Leülnék vele, hogy a jövőt hogy képzeli el, meg úgy egyáltalán mit vár ettől a kapcsolattól, aztán ha erre nem képes normálisan válaszolni, akkor nincs értelme vele kapcsolatban maradni. Heti kétszer hajlandó veled találkozni: ennyit érsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!