Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan 29/f - ről, aki nem akar a szüleitől elköltözni?
Van jól fizető munkája. A szüleinek nem ad be pénzt. Neki fontos a kényelem, a munkahelye közel van oda, ahol lakik, nem kell mosnia, főznie és csak a szobáját takarítja néha.
Van egy lakása a családnak, ami üresen áll, ada költözhetne, de nem igazán akarja feladni a kényelmét. Azt mondja, h így is kevés az ideje. Ezen a héten, csak 2x tudtunk talizni fél órára(bekísért a munkahelyemre) , mert ugye szombat munkanap, ő pedig pihenni akar. Én nem mehetek hozzá, mert pici a szobája, 1 személyes az ágya és a szüleinek sem szándékozik bemutatni. Megértem, h így nagyobb összeget tud félre rakni, spórol az idővel, de így nekem kevés az együtt töltött idő. Általában heti 2x tudunk talizni nálam, olyankor együtt alszunk. 2 hetente, pedig össze szoktunk hozni egy egész napot együtt. 1 éve és 3 hónapja tart a kapcsolatunk.
Ti hogy reagálnátok erre?
Az a baj, hogy ha még egyszer netán össze is költöznétek, hogy a kényelmes életét nem feladva te lennél a pótanyuka, aki főz, mos és takarít rá, mert ő nagyon elfáradt a munkájában és különben is te erőltetted az összeköltözést. Ez sehogy sem nyerő szituáció. Az meg, hogy ennyi idő után sem mutatott be a szüleinek, nagyon sokat elárul arról, hogy valójában mit gondol rólad.
Ez a srác nem veled tervezi az életét. Szerintem jobban jársz, ha most kilépsz és keresel egy olyan embert, aki viszont igen.
Nem viselem jól, ezért is írtam ki, mert nem tudtam tovább magamban tartani.
Mikir elmondom neki, h ezek engem zavarnak, mindig én vagyok az, aki nem megértő. Elmondja a kifogásokat és még meg is sajnálom. Összeköltözni még nem akarok vele, csak szép lassan haladnánk. Én annyit szerettem volna, h külön éljen a szüleitől, mert akkor én is mehetnék, mikor ő fáradt. Én szívesen besegítenék neki a főzésben, mosogatásban...
Az összeköltözés, pedig szép lassan, fokozatosan jöhetne.
Nagyon elszomorít :(
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem, h leülök vele ismét, elmondom neki, h én ebben a formában szenvedek a kapcsolatunkban annak ellenére, h nagyon szeretem. Ha a közeljövőben sem szándékozik változtatni, akkor értelmetlen a dolog részemről, el kell engednem.
Így csak szenvedek a hiányától, de a szakítás is nagyon megviselne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!