Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 éves nők közül csak a gyerekteleneknek nem "főtt le a kávé"?
9#-el értek egyet
És ha én magam is egy zaccos pasit keresek? Vagy egy férfinél ez sosem következik be?
40 felett egyébként szerintem minden nőnek "lefőtt már a kávé" a gyerekteleneknek is.
Hiába kaphat meg bármelyik nő egy csomó férfit, ők nem így érzik már fiatalon sem, mert hányszor halljuk azt, hogy "nem csak egy éjszaka akarok lenni", ami egy akkora kamunak tűnik férfi szemszögből, hogy szinte világít a sötétben az a férfitípus, aki bárhogyan is viselkedik, látszik rajta, hogy erre hajt. De megteheti, mert a nők többsége hozzá vonzódik, ehhez a típushoz.
Ehhez most add hozzá a korodat és a gyerekeket.
Jelentkezők számszerűleg lesznek, csak ha régen keresztül néztél az ilyeneken:
Akkor most meg mit fogsz szólni ilyenekhez?
Már leírtuk milliószor, hogy a szép, csinos vagy más okból előnyben lévő nők (híresek, gazdagok, lakással vagy jó állással rendelkező) továbbra is találnak szóló párt 2 gyerekkel is.
Másrészt az elvált, gyerekes férfi is bejelentkezik nála, mert ő is nehezebben talál párt.
Szerintem itt inkább a százalékokon van a hangsúly.
Mármint, nyilvánvalóan lehet 40 felett is komoly kapcsolatra párt találni, főleg ha egy igényes, szórakoztató 40-es nő vagy. Lehet, hogy találsz valakit, akivel megélitek a második fiatalságotokat, aztán együtt megöregedtek.
De csak lehet(!). Szóval nem igaz, hogy teljesen lelőtt a kávé, de nyilván nincsenek már akkora esélyeid komoly kapcsolatra, mint huszonévesen, gyerekek nélkül.
Mert a gyökér azt hiszi, hogy majd jól megijedsz és dugsz vele.
Az elmúlt pár évben több olyan esküvőn voltam rokonságban, ahol a menyasszony 40 vagy 50 felett volt, gyerekekkel. A volegenyek pedig max. 3 évvel idősebb, diplomás, normális férfiak voltak.
Ne is foglalkozz az ilyen szerencsetlenekkel. Tiltás, aztán menj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!