Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 éves nők közül csak a gyerekteleneknek nem "főtt
le a kávé"?
40 felett mindenkinek lefőtt már a kávé, fèrfi/nő, gyerekes/gyerektelen, tök mindegy melyik vagy.
2022. nov. 13. 18:54
40 éves nőből is milliónyi féle van. Van akinek van gyereke van akinek nincs. Akinek van, annak is lehet, hogy már 10-18 éves, lehet, hogy pici. Az is lehet, hogy több is van. Akinek nincs, azok közül is van, akinek még lehet, van akinek már nem. Mindezek mellett pedig bármelyik verzióban lehet fitt és csinos, illetve leharcolt, besavanyodott. Így azért elég nehéz lenne egy kalap alá venni őket és kimondani, hogy márpedig a 40 éves nők "ilyenek" és nem "olyanok".
2022. nov. 13. 19:35
De most őszintén: mit akarsz még az élettől?! 40 éves vagy, voltál már férjnél, van két gyereked... mégis mit remélsz egy párkapcsolattól? Tudod ilyenkor már mi egy párkapcsolat? Heti 1-2 szex, meg 1-2 közös kisebb-nagyobb program. Elvárhatod a szexet, elvárhatod, hogy elmenjetek együtt valamerre, esetleg néha egy közös hétvége. Elvárhatod néha, hogy elmenjen neked boltba, vagy segítsen összerakni egy polcot.
De ennyi. Már nem fogtok gyereket csinálni, már nem fogtok összeköltözni, nem lesz házasság.
Dugjatok, beszélgessetek, érezzétek jól magatokat. És kész.
2022. nov. 13. 20:47
43. Jól összefoglaltad! A hátam közepére sem kívánnék már nőt közös fedél alatt.
2022. nov. 13. 21:07
Miért pontozzák le a normális válaszokat? Mert mindenki Disney rajzfilmbe illő álomvilágba akarja ringatni magát? Aki egyedül van kapcsolatot akar, aki kapcsolatban az egyedül akar élni, sosem jó az ami van.
2022. nov. 13. 22:20
"De most őszintén: mit akarsz még az élettől?! 40 éves vagy, voltál már férjnél, van két gyereked... mégis mit remélsz egy párkapcsolattól?"
Én ugyanezt mondom. Tuti ha megözvegyülnék vagy különmennénk nem kellene már senki, mert pontosan tudom, hogy mire számíthatok. Ahhoz, higy valaki igazi társat találjon akivel klappol minden meg még működjön a kémia ahhoz kb annyi az esely, mint a lottó ötösre, nemcsak negyvenesen, de húszevesen is.
Jól írta 41-es is.
2022. nov. 13. 22:25
40 fölött váltam két kiskamasz fiúgyerekkel, simán tudtam válogatni komolyat akaró, rendes, korombeli pasikból. Lett is párom pár hónapon belül. Akiknek szintén van gyereke, azokkal mondjuk könnyebb, jobban értik a problémáid. Ha jól tartod magad, szép az arcod, sportos vagy és kellemes társaság, még fiatalabb, a nőknél kevésbé sikeresek hada is megostromol. Persze sokan csak szexre mennek, de egyáltalán nem mindenki, ez meg minden korosztályban így van. Ne hallgass egy elkeseredett pasira, és ne elméleteket gyárts. Ismerkedj bátran, de ésszel.
2022. nov. 14. 04:01
De mostmar tényleg érdekelne, hogy 40 felett két gyerekkel mit tartanak az emberek komoly kapcsolatnak. Mert szerintem ezt jelenti (fiktív példa):
Minden nap beszéltek pár percet telefonon, váltotok néhány üzenetet. Szerda délután megisztok egy italt, beszélgettek valahol. Pénteken elviszi a gyerekeket az apjuk, ekkor fent alszik a pasi nálad, együtt vagytok, jól érzitek magatokat, szexeltek. Szombaton ebéd után meg elköszöntö és majd jövőhéten folytatjátok.
Na ez egy kapcsolat. Egy olyan amit el lehet várni 40 felett.Ez a reális kép. Mint régen járni valakivel csak itt van tartásdíj.
2022. nov. 14. 05:55
Amit addig is. Pont attól komoly egy kapcsolat, hogy nem csak szexből áll és túljut az amikor épp ráérek összejárogatáson. Persze sok olyan van, aki csak hétvégi összejárogatást keres, mert már nem akar alkalmazkodni - vagy mert csalódott vagy mert sosem akart. De az nem komoly kapcsolat, hanem max. egy tartósan laza, amíg nincs jobb.
2022. nov. 14. 10:35
Fel kellene nőni, nem lepontozni. Ezerszer jobban az igazság, mint a csillogó hazugság. Egy tininél még nem róható fel, mert nincs tapasztalata, de 40 felett álomvilágban elni azért durva önámítás. Persze, hogy lehet 99 évesen is párt találni, de milyet? A korodbeliek hazasok, vagy fiatal csajokról álmodoznak, vagy van valami defektje, kóros hazudozó, naplopó, stb. Stb. Persze egy nap alatt találhatsz vkit, főleg szexre, de kapcsolatra? Egyik gázabb mint a másik akiket ismerek.
2022. nov. 14. 12:15
Kapcsolódó kérdések: