Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsétlen lúzerként hogyan lehet elfogadni, hogy soha nem lesz barátnőm és hogy örökre egyedül maradok?
Én egyszerűen alkalmatlan vagyok párkapcsolatra. Képtelen vagyok a kommunikációra, nincs semmi humorom, ha tükörbe nézek kis túlzással a hányinger kerülget, képtelen vagyok a szexre, magambaforduló, zárkózott lúzer vagyok stb. Nagyon szeretnék már barátnőt, akit szerethetek, de egyszerűen semmi jót nem tudnék nyújtani neki.
Valami tanács, hogy hogyan fogadjam el a sorsomat? Aki hasonló cipőben jár/járt mint most én, annak hogyan sikerült ebbe beletörődnie? Bármilyen hasznos tanács jöhet.
"soha nem lesz barátnőm és ... örökre egyedül maradok"
Honnan tudod? És miért kéne elfogadnod?
Még tehetsz, és minden lehet, és nem leszel lúzer.
Kezdj el gyúrni én azt tettem. Nem lett belőle nő de a stressz le tudtam vezetni. A nők amúgy is 30-tól meredeken értéktelenednek, évről évre keserűbbek, beképzeltebbek, az elvárásaik pedig az egekben.
Kapuzárási pánikkor már bármelyik potenciális fütyit magukba tömnék csak hogy elljenek.
Akkor kell okosnak lenni és eldönteni hogy Téged akarnak vagy csak mert nem jött össz GigaChad.
37F Incel
27 - " A nők amúgy is 30-tól meredeken értéktelenednek, évről évre keserűbbek, beképzeltebbek, az elvárásaik pedig az egekben."
Honnan tudod? Lehet, hogy csak pár példa alapján általánosítsz.
És ha ugyanezt a férfiakról (persze általánosítva az összes férfiról) állítaná valaki ugyanezt, ahhoz mit szólnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!