Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy egyedül töltöm a karácsonyt?
22/F
Úgy gondolom, volt lehetőségem, az időn töb lánnyal is összejönni, de nem akartam, mert egyiket sem éreztem megfelelőnek. Nyilván volt olyan is, ahol inkább ő nem akarta. De csak nem baj az, hogy ha úgymond az "igazira" várok. Mintsem egy olyan kapcsolatba menyjek bele amit nem teljesen őszinte.
Csak hogy legyen valaki? Az szerencsétlenebb helyzet :)
Egyedül még mindig jobb, mint egy rossz kapcsolatban
Én is egyedül töltöm, de nem vagyok szerencsétlen.
Csináltam karácsonyi vacsorát, zenét hallgatok, olvasok, pihenek, átadom magam az ünnepi hangulatnak.
Egyedül? Igen, egyedül!
Lehet, hogy "jobb", de ezt mond azoknak akik 50 éves koruk körül válnak alkoholistává vagy akasztják fel magukat a 20-25 év magány után. Pár évig semmi baj, de utána... Még a legacélosabb elmét is kikezdi és a többség(ünk)nek nem az adatott.
Olyan jo krimik vannak youtubon.
;)
A karácsony elmúlik, ez csak pár nap.
Ilyenkor sokan vannak akik nehezebben élik meg azt,hogy magányosak, pontosan azért, mert annyira hangsúlyozzuk,hogy az ünnep a szeretetről szól.
Jön a szilveszter, menj bulizni a barátokkal és ne keseregj, Neked is eljön az, akire vársz! Nem baj az,hogy nem alkuszol meg csak azért,hogy ne legyél egyedül. A fontos,hogy megtaláld azt, akit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!