Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy egyedül töltöm a karácsonyt?
22/F
Úgy gondolom, volt lehetőségem, az időn töb lánnyal is összejönni, de nem akartam, mert egyiket sem éreztem megfelelőnek. Nyilván volt olyan is, ahol inkább ő nem akarta. De csak nem baj az, hogy ha úgymond az "igazira" várok. Mintsem egy olyan kapcsolatba menyjek bele amit nem teljesen őszinte.
Én 4 éve ilyenkor emlékszem határozottan hogy itt a Gyakorin sírtam hogy miért nincs senkim, meg itt próbálkoztam ismerkedni, meg csak panaszkodtam szinte.
Na utána lett párkapcsolatom, egészen idén augusztusig tartott, de őszintén szólva most örülök hogy egyedül vagyok, csak a szüleim, testvéreim akikkel ünneplek, meg azzal a két barátommal akiket nagyon kedvelek.
De őszintén most jó így egyedül, pedig ugyanúgy sírhatnék, mert exemmel szép karácsonyaink voltak, de most valahogy nem akarom ezt. Megmondom kerekperec tavaly nagyon sok rossz dolog történt velem, nagyon kivoltam bukva idegileg, és az exem egyik problémám miatt sem volt igazán mellettem, magamra hagyott! Tavaly karácsonykor haragban is voltunk egymással, na akkor kivoltam bukva, igazából nélküle jöttem haza karácsonyozni a szüleimhez amit kb végig piáltam bánatomba a hülye sógorom úgy leitatott hogy sok minden kiesett, de nagyon hülye voltam a szüleim szerint amit mocskosul bánok, de hát ez van sajnos, megértettek mert tudták hogy nagyon nehéz évem volt, nagyon rossz volt és muszáj voltam ezeket levezetni amit nem így kellett volna, de így jött ki a dolog.
Aztán akkor adtunk magunknak egy utolsó esélyt egészen idén augusztusig, és ez az időszak jól is telt közöttünk, de aztán elmérgesedett a helyzet más-más okok miatt, és akkor mondtam hogy akkor fejezzük is be. Ő maradt az albérletbe, én hazaköltöztem a szüleimhez mert jobban kellett a pénz és így tudtam spórolni könnyebben.
A karácsony ünnep a szeretetről szól,megértem hogy nehéz ez a nap,akinek nincsen senkije se.
Minden ember társas lény és ezért vágyik társra aki szereti őt,és elfogadja őt.
Sajnos társat találni nagyon nehéz,boldog karácsonyt kívánok neked! 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!