Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsétlen lúzerként hogyan lehet elfogadni, hogy soha nem lesz barátnőm és hogy örökre egyedül maradok?
Én egyszerűen alkalmatlan vagyok párkapcsolatra. Képtelen vagyok a kommunikációra, nincs semmi humorom, ha tükörbe nézek kis túlzással a hányinger kerülget, képtelen vagyok a szexre, magambaforduló, zárkózott lúzer vagyok stb. Nagyon szeretnék már barátnőt, akit szerethetek, de egyszerűen semmi jót nem tudnék nyújtani neki.
Valami tanács, hogy hogyan fogadjam el a sorsomat? Aki hasonló cipőben jár/járt mint most én, annak hogyan sikerült ebbe beletörődnie? Bármilyen hasznos tanács jöhet.
10, de te felfogod amit írok?
Abban amit akarsz, egy pszichológus vagy pszichiáter tud segíteni.
Elfogadni egy tök rossz helyzetet nem fogsz tudni csakúgy random idegenek tanácsai alapján. Ez egy tök mély pszichés dolog amin dolgozni kell, hogy sikerüljön.
#10 Voltam már pszichológusnál, de egyik sem tudott ebben segíteni. Arra próbáltak rávezetni, hogy hogyan változtassak magamon, hogy jobb életem legyen. De ez sajnos nem sikerült:(
Azt gondoltam, hogy legalább akkor itt kapok valami jó tanácsot, de ezek szerint ez sem fog összejönni.
Az újépítésű lakóparki lakásom eltereli a figyelmem, plusz egy új szintre emel. Manapság nem sokan engedhetnek meg maguknak ilyet. Bár ez inkább a munkám érdeme, mint sem az, hogy jól keresek, de annál inkább becsülendő, hogy tisztes munkával teremtettem meg magamnak. Ezáltal az önbizalmam is nagyobb és megveregethetem a vállam, hogy "na ezigen.".
Mivel a munkám érdeme, meg nem jött csak úgy meg kell válogatnom kivel jövök össze. Ha nem akarsz később bosszankodni, akkor tisztában kell lenned a tényállással, hogy vannak bizonyos nők, akik az ilyen könnyen elcsábítható pénzes lúzerekre tapadnak rá. Aztán azon kapod magad, hogy vitte a fele vagyonod. Házasság, nem írsz papírt mit vittél bele aztán eltelik 5 év, majd az övé a fele mindenednek válás esetén. Bár szerintem te annak is örülnél, ha legalább az ágyig eljutnál a kiszemelteddel. Ha hosszabbtávon gondolkodsz és van egy kialakult egzisztencia, akkor ne hagyd magad elcsábítani. A suszter maradjon a kaptafánál és ne érd be "prolikkal"! Persze előbb törj ki a proli körből és utolsó sorban ne misztifikáld túl a nőket! Egyik se ér annyit. :D
Kérdező,
én hasonló helyzetben vagyok egyébként, csak én tudom pontosan, hogy elég sok mindent tudnék nyújtani a nőknek, de le sem sz*rnak, szépen szólva...
Amit kérdést feltennék neked, biztos hogy magadat "utálod"? Tedd fel a kérdést magadnak mélyen, és gondolkodj el rajta.
Én is feltettem ezt a kérdést magamnak, és egyértelműen azt válaszoltam erre, hogy nem magamat utálom egyáltalán, sőt nagyon sok értékem van. Hanem ahogyan a többi ember és a világ bánik velem... na azt utálom, de nagyon.
Minden csak és kizárólag a külsőségekről szól, hogy milyen ruhát veszel fel,milyen a testalkatod, milyen az arcod. És egyáltalán nem kíváncsi senki arra, hogy mi van belül, mit gondolsz, milyen értékeket képviselsz, hogyan bánsz másokkal stb. :/ Na nekem ebből van rohadtul elegem, még meg sem akarnak ismerni, de ítélkeznek. Undorító...
Én egyszerűen megoldottam, rengeteget dolgozom, iszok minden nap, láncdohányos vagyok, plusz az snri antidepresszáns és a napi 4 mg rivotril meg a folytonos fáradság kiölte a vágyat a szexre. Jól érzem magam így.
38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!