Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek probléma, ha egy srác szemmel láthatóan szélsőjobboldali, militáns beállítottságú? Mit gondoltok elsőre egy ilyen srácról? Riasztó vagy sem? És ha igen, miért?
- Nem hungarista, hanem "sima" fasiszta/NS
- Kort írjatok.
- Fiúk ne írjanak.
- Kötözködők, értetlenkedők, ideológiai és politikai vitát kezdeményezők szintén ne írjanak.
Köszönöm
Társkeresésben nem probléma.
Ugyanis ha ilyet látok, átmegyek az út másik oldalára, ilyen szinten kerülöm őket.
Ha te meg én lennénk az utolaó két ember a Földön, akkor se. Sőt, tennék róla, hogy csak egy maradjon.
Mindegy melyikünk.
Nem bántásból, és írtad is, hogy férfiak ne válaszoljanak, de én az ilyen arcokat -legyenek bármilyen jóképűek és sportosak, én szinte kivétel nélkül csak dagadt, ronda, sok esetben fura nőkkel látom...
Senkit nem érdekel, hogy mit gondolsz, vagy milyen beállítottságú vagy, de ezeket a dolgokat nem szerencsés nagyon nyíltan viselni, mert sajnálom, de bohócnak fognak tartani. Van amit lélekben kell hordani, az izomzatod pedig egy jól szabott, egyszínű ing is takarhatja valami idióta identitásképző póló helyett...
Az a baj, hogy ezek az emberek gci buták mind.
Habár én magam "libsi" vagyok, jópár intelligens, művelt, széles látókörű, autentikus jobboldalit ismerek. Az általad leírt típusba tartozó emebrek viszont kivétel nélkül ostobák, mint a szar. Számomra még egy sima, normális jobboldalival is necces lenne a párkapcsolat, de egy fasisztával nincs mit keressünk egymás mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!