Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek probléma, ha egy srác szemmel láthatóan szélsőjobboldali, militáns beállítottságú? Mit gondoltok elsőre egy ilyen srácról? Riasztó vagy sem? És ha igen, miért?
- Nem hungarista, hanem "sima" fasiszta/NS
- Kort írjatok.
- Fiúk ne írjanak.
- Kötözködők, értetlenkedők, ideológiai és politikai vitát kezdeményezők szintén ne írjanak.
Köszönöm
szemmel láthatóan = tükörkopasz fej, üres tekintet, ijesztőnek szánt arckifejezés, fekete bakancs, bomberdzseki? Netán tetovált kettős sigrúna a karján?
Ez esetben annyira sem foglalkozom vele, hogy bármilyen gondolatot megfogalmazzak róla magamban. Abszolút nem az esetem.
Nagyon messze áll tőlem ez. Nem lenne esélye.
22N
Szerintem normális embernek ez riasztó.
Az egész népirásos, elnyomásos dolgot leszámítva a női szerepről mit gondol ez az ideológia?
A fasiszta ideológiában a nők alárendeltek, értéktelenebbek mit a férfiak, és az egyetlen funkciójuk a gyerkenevelés, és gyerek nemzés.
Egy egészséges önértékeléssel rendelkező ember ezt nem szopja be.
Nekem ha valaki ilyeneket kezdene mondjuk Tinderen írni, azonnal tiltanám.
Értelmes ember nem fasiszta... Tanulj történelmet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!