Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek számít ez a nő?

Figyelt kérdés

Ebben a videóban van egy csaj: https://www.youtube.com/watch?v=kSMttsXytAA

1:48-tól és 2:48-tól látható. A kérdés az, hogy külsőre hova sorolnátok ezt a lányt?

Most engedjük el azt, hogy a szépség szubjektív. Valóban az, de az már egy objektív tény, hogy a férfiak hány százalékának tetszik. És ha valaki minél több embernek tetszik, annál nehezebb megszerezni. A kérdés abból az apropóból íródott, hogy végre sikerült neten is megtalálni a zsánerem, nem csak random lányok formájában az utcán. És bár sosem volt gondom a csajozással, ilyen nőnek valahogy nem tudtam még a közelébe jutni.

2023. szept. 21. 10:26
A kérdező szavazást indított:
Top nő, felső 1% / a férfiak krémjének a kiváltsága
Nagyon jó nő, nagyjából a felső 5-10% / nagyon jó pasinak kell lenni hozzá, hogy hasonlót szerezz
Jó nő, de azért járkálnak ennél jobbak is / ha átlagtól kicsit jobb férfi vagy, van esélyed
Totál átlag / normális férfiként van esélyed
Átlag alatti / bárkinek van esélye
22 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Női szemmel egy kedves, csinos lánynak tűnik.
2023. szept. 21. 10:28
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Le van nőve a haja, full igénytelen, bottal se
2023. szept. 21. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
12%
Atlag csaj.
2023. szept. 21. 10:32
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Aranyos lánynak tűnik, átlag feletti, de ez a haj tényleg kicsit fura. Arra vár hogy visszanőjön a rendes hajszine a vágási szintig??
2023. szept. 21. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, amint láthatod, itt a kákán is csomót keresnek, szóval nem fogsz reális választ kapni a kérdésedre.
2023. szept. 21. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Kinek mi. Nekem nem esetem, mert jobban szeretem az alacsonyabb, formásabb lányokat. Volt egy hozzá nagyon hasonló barátom. Neki teljesen átlagos partnerei voltak. Talán annyi, hogy nyilván magas lány magas férfit fog választani.
2023. szept. 21. 11:09
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Átlagnál jobb nő.

És ezt balayage festésnek hívják nem lenövésnek...ezt még férfi ként is tudom, főleg, hogy minden második szőkének ilyen a haja.

2023. szept. 21. 11:59
 8/11 anonim ***** válasza:
22%
Jól nèzne ki, szemüveg nèlkül.
2023. szept. 21. 13:26
 9/11 anonim ***** válasza:
35%
Eleg rossz a kepminoseg.. a teljes alakot sem latjuk es a szemuveg is sokat takar a fejebol. Igy baromira nehez megmondani, hogy amugy hogy nez ki valojaban. Innen messzirol es szemcsesen es jitakart fejjel es testtel azt mondom valoszinu szep lany. Siman atlag feletti ez a kategoria, de azert nem egy szepsegkiralyno. De ez mar olyan, hogy kb barkit felszedhet, ha igenyes es jobb a szemelyisege.
2023. szept. 21. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Átlagos szép csaj. Az ilyen típust én így szoktam nevezni, az olyan csajokra használom ezt, akik szépek úgy arcra, testre és összehatásra (stílusra) is, viszont rengeteg hozzájuk hasonlóan szép csaj van még, szóval nem emlkednek ki a "tömegből".

Mondjuk a videó alapján eléggé aranyos, "cuki" csajnak tűnik, szép a mosolya, szép a bőre, szóval lehet inkább átlag feltti.

Nehéz így eldöntetni.

2023. szept. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!