Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek számít ez a nő?
Ebben a videóban van egy csaj: https://www.youtube.com/watch?v=kSMttsXytAA
1:48-tól és 2:48-tól látható. A kérdés az, hogy külsőre hova sorolnátok ezt a lányt?
Most engedjük el azt, hogy a szépség szubjektív. Valóban az, de az már egy objektív tény, hogy a férfiak hány százalékának tetszik. És ha valaki minél több embernek tetszik, annál nehezebb megszerezni. A kérdés abból az apropóból íródott, hogy végre sikerült neten is megtalálni a zsánerem, nem csak random lányok formájában az utcán. És bár sosem volt gondom a csajozással, ilyen nőnek valahogy nem tudtam még a közelébe jutni.
Átlagnál jobb nő.
És ezt balayage festésnek hívják nem lenövésnek...ezt még férfi ként is tudom, főleg, hogy minden második szőkének ilyen a haja.
Átlagos szép csaj. Az ilyen típust én így szoktam nevezni, az olyan csajokra használom ezt, akik szépek úgy arcra, testre és összehatásra (stílusra) is, viszont rengeteg hozzájuk hasonlóan szép csaj van még, szóval nem emlkednek ki a "tömegből".
Mondjuk a videó alapján eléggé aranyos, "cuki" csajnak tűnik, szép a mosolya, szép a bőre, szóval lehet inkább átlag feltti.
Nehéz így eldöntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!