Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen, ha egy férfinak egy nap alatt 40 párja lett akkor milyennek számít?
Elég jónak.
Nekem kb. 1 hónap alatt lett 220, abból szintén úgy a fele visszaírt, 15-20 lánnyal alakult ki beszélgetés, 5-el volt egyéjszakásom, aztán abbahagytam az ilyen appokkal való vacakolást meg a szokásos körök futását.
Jónak számít. Az a baj a Tinder és a netes társkeresők csak akkor jók férfiként, ha kinézetre benne vagy a felső 10-20%-ban, ez meg alapvetően olyan dolog, ami nem rajtad múlott hogy így lett vagy sem. Valószínűleg jól nézel ki.
Én viszonylag jóképű vagyok, vidéki nagyvárosban lakva van napi 2-3 matchem, de már az átlagosabb kinézetű barátaimnak is elég nagy szívás, pedig a való életben ők sem szerencsétlenek, vannak sikereik a nőknél. Csak a netes ismerkedésben tényleg az egyetlen dolog, ami először számít az a külső. A való életben meg ugye lehet sok mindennel kompenzálni, humor, viselkedés, férfiasság, stb.
Nekem nap 70 volt.
Nem lehetsz valami jó pasi max átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!