Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen, ha egy férfinak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen, ha egy férfinak egy nap alatt 40 párja lett akkor milyennek számít?

Figyelt kérdés
Ebből kB 60 százaléka vissza is írt
2019. dec. 5. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem naponta 100 van, amiből 120 vissza is ír.
2019. dec. 5. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Elég jónak.

Nekem kb. 1 hónap alatt lett 220, abból szintén úgy a fele visszaírt, 15-20 lánnyal alakult ki beszélgetés, 5-el volt egyéjszakásom, aztán abbahagytam az ilyen appokkal való vacakolást meg a szokásos körök futását.

2019. dec. 5. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez mindig így van, vagy most kezdted; nem mindegy..
2019. dec. 5. 21:52
 4/9 A kérdező kommentje:
3 most kezdtem első napom
2019. dec. 5. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első a beetető nap.
2019. dec. 5. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jónak számít. Van, akinek még egy sincs.
2019. dec. 5. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Jónak számít. Az a baj a Tinder és a netes társkeresők csak akkor jók férfiként, ha kinézetre benne vagy a felső 10-20%-ban, ez meg alapvetően olyan dolog, ami nem rajtad múlott hogy így lett vagy sem. Valószínűleg jól nézel ki.

Én viszonylag jóképű vagyok, vidéki nagyvárosban lakva van napi 2-3 matchem, de már az átlagosabb kinézetű barátaimnak is elég nagy szívás, pedig a való életben ők sem szerencsétlenek, vannak sikereik a nőknél. Csak a netes ismerkedésben tényleg az egyetlen dolog, ami először számít az a külső. A való életben meg ugye lehet sok mindennel kompenzálni, humor, viselkedés, férfiasság, stb.

2019. dec. 6. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Amikor bejelentkezel, akkor első körben téged dob fel, egy hét múlva nézd meg, hogy alakul, mindjárt kevesebb lesz.
2019. dec. 6. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem nap 70 volt.

Nem lehetsz valami jó pasi max átlag.

2019. dec. 6. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!