Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Lányok! Az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok! Az alábbi felsőtest milyennek számít?

Figyelt kérdés

[link]

Kíváncsi vagyok, hogy az itt válaszoló lányok hogyan viszonyulnának ahhoz, ha a barátjuk így nézne ki. Átlagos? Vagy inkább vegye vissza a pólóját? Mennyire kellene bedobnia magát, ha esetleg egy fürdőben/strandon azt szeretné, hogy vele töltsétek az időtöket?

Tisztában vagyok vele, hogy sok lánynak ez nem számít ismerkedéskor, de most tekintsünk el a belsőtől egy kicsit, és próbáljunk csak a kép alapján válaszolni.

Azt is tudom, hogy nem vagyok (profi) testépítő, szóval "nagy gyúrósok" illetve a panel aljában lévő edzőterem törzsvendégei kíméljenek meg a válaszoktól, köszönöm :D

Néhány válasz után le fogom írni a koromat is.

2015. nov. 29. 12:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
55%
Kb. a férjem is ilyen, csak még a nyári barnulása nem kopott le. Nálam bejövős! :)
2015. nov. 29. 12:38
 2/31 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem az átlagosnál jobb.

N/23

2015. nov. 29. 12:38
 3/31 anonim ***** válasza:
94%

Ez így oké, tetszetős, de ha az arcod nem jön be, akkor nézhetsz ki akárhogy, nálam nem lennél befutó.

Remélem az izomzatodat kemény edzéssel érted el és nem egyéb szerekkel.

2015. nov. 29. 12:43
 4/31 anonim ***** válasza:
95%
Az átlagosnál izmosabb, és jó, hogy nem sovány vagy kövér, de nekem az arc fontosabb.
2015. nov. 29. 12:45
 5/31 anonim ***** válasza:
63%

Tetszik

10/8-9

2015. nov. 29. 12:47
 6/31 A kérdező kommentje:

#1: Igen, elég fehér a bőröm sajnos, viszont szoliba nem szeretnék járni valamiért. Haverom elgondolkodtatott, de egyelőre egyikünk se vette rá magát.

#2: Köszönöm! :)

#3: Jogos, mert én is az arcát nézem meg először egy lánynak. Arról nyilvánosan nem szeretnék fotót megosztani. :)

Nem, nem szedek semmit, még fehérjeport sem, bár az állítólag nem mesterséges.

2015. nov. 29. 12:47
 7/31 anonim ***** válasza:
0%
Elég gyenge. Ebben csak fehérjepor van, izom nincs.
2015. nov. 29. 12:51
 8/31 anonim ***** válasza:
Tobias is szerezik...
2015. nov. 29. 12:51
 9/31 anonim ***** válasza:

szerintem jó :)

bár az arc nekem is jobban számít

és nem baj, hogy világos a bőröd, inkább mint a szoli

2015. nov. 29. 12:52
 10/31 A kérdező kommentje:
Többieknek is köszönöm, 21 vagyok egyébként.
2015. nov. 29. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!