Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Lányok! Az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok! Az alábbi felsőtest milyennek számít?

Figyelt kérdés

[link]

Kíváncsi vagyok, hogy az itt válaszoló lányok hogyan viszonyulnának ahhoz, ha a barátjuk így nézne ki. Átlagos? Vagy inkább vegye vissza a pólóját? Mennyire kellene bedobnia magát, ha esetleg egy fürdőben/strandon azt szeretné, hogy vele töltsétek az időtöket?

Tisztában vagyok vele, hogy sok lánynak ez nem számít ismerkedéskor, de most tekintsünk el a belsőtől egy kicsit, és próbáljunk csak a kép alapján válaszolni.

Azt is tudom, hogy nem vagyok (profi) testépítő, szóval "nagy gyúrósok" illetve a panel aljában lévő edzőterem törzsvendégei kíméljenek meg a válaszoktól, köszönöm :D

Néhány válasz után le fogom írni a koromat is.

2015. nov. 29. 12:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, az én ízlésem nem tömegízlés, de nekem ez még az elmegy kategória, mert nem szeretem az izmot. Átlagosabb vagy macisabb jöhet inkább (az igazsághoz hozzátartozik, hogy én is nagyobb darab vagyok).
2015. nov. 29. 14:55
 22/31 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon nagyon jónak számít :)

aki erre azt mondja, hogy átlagos, az valami konditeremben éli az életét :D

még a szőrmennyiség is tökéletes rajta :D

2015. nov. 30. 18:28
 23/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igyekszem tartani a formát.. :)
2015. nov. 30. 18:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Leszarom a felsőtestet.
2015. dec. 3. 01:33
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem jön be :)
2015. dec. 19. 20:11
 26/31 anonim ***** válasza:
Kicsit fura.Mintha csak a karok izmosodnának, de az meg már kicsit sok.Az arányokon változtatnék, meg lehetne simább, lebarnultabb.
2016. jan. 18. 22:08
 27/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de nekem sem tetszik. Inkább a természetes tetszik.
2016. jan. 18. 23:01
 28/31 anonim ***** válasza:
nem rossz, nekem nem tetszik.
2016. jan. 19. 07:29
 29/31 anonim ***** válasza:

CSak intelligens arccal nyerő. Na de azzal meg kb. bármi nyerő. Ha választanom kell a primitív arcú, de izmos vagy az intelligens arcú, de egyáltalán nem sportos között, akkor az utóbbira szavazok gondolkodás nélkül.

32N

2016. jan. 19. 09:11
 30/31 A kérdező kommentje:
Azt mondták, intelligens arcom van. :)
2016. jan. 19. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!