Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Lányok! Az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok! Az alábbi felsőtest milyennek számít?

Figyelt kérdés

[link]

Kíváncsi vagyok, hogy az itt válaszoló lányok hogyan viszonyulnának ahhoz, ha a barátjuk így nézne ki. Átlagos? Vagy inkább vegye vissza a pólóját? Mennyire kellene bedobnia magát, ha esetleg egy fürdőben/strandon azt szeretné, hogy vele töltsétek az időtöket?

Tisztában vagyok vele, hogy sok lánynak ez nem számít ismerkedéskor, de most tekintsünk el a belsőtől egy kicsit, és próbáljunk csak a kép alapján válaszolni.

Azt is tudom, hogy nem vagyok (profi) testépítő, szóval "nagy gyúrósok" illetve a panel aljában lévő edzőterem törzsvendégei kíméljenek meg a válaszoktól, köszönöm :D

Néhány válasz után le fogom írni a koromat is.

2015. nov. 29. 12:36
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Nem rossz ;)
2015. nov. 29. 12:56
 12/31 anonim ***** válasza:
79%

Srác vagyok, nem homo, de válaszolok

Akárki akármit mondd ez sokkal jobb, mint az átlagos. Az átlagos azt jelenti, hogy átlagoljuk az emberek kinézetét. Márha kimész a strandra és körülnézel, a legtöbb ember kicsit pocakos, kevésbé sportos. Tehát az az átlag, és ez messze jobb.

Én szeretnék ilyen férfiasan kinézni, mint te.

2015. nov. 29. 13:04
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért egy férfitól is jól esik ilyet olvasni, bár én nem vagyok ennyire megelégedve vele. Azért magasságot kétlem, hogy cserélnél velem. :)
2015. nov. 29. 13:10
 14/31 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik. És a kommentjeidből arra merészeltem következtetni, hogy alacsonynak érzed magad. De nagyon sok alacsony lány van. Alig vagyok több, mint 150 centi, higyj nekem. :D
2015. nov. 29. 13:22
 15/31 anonim válasza:
68%
Szerintem a bicepszed egyáltalán nem átlagos. Ilyen méretű bicepszet természetes úton nem lehet növeszteni. Én is férfi vagyok (minden nap edzem, fekvőtámaszok, guggolás, kerékpározás), de ekkora bicepszet pl. semmi esetre sem szeretnék. Bizonyára a lányok egy részének tetszik, azonban tapasztalatom szerint ez már inkább riasztó méretű felsőtest. Próbálj meg szálkásítani, mellizomra, hasizomra is gyúrni, mert a képből nekem úgy tűnik, hogy kizárólag bicepszre erősítesz.
2015. nov. 29. 13:30
 16/31 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézel ki. A barátom is hasonlóan izmos, ő sosem szedett fehérjeport meg ilyesmit, csak sokat dolgozik otthon és mellette úszik is rendszeresen, így erős a mellizma és a válla is izmos szerintem. NEkem ez nagyon tetszik, sokkal jobb, mint a kockás hasa lenne vagy ilyesmi, az annyira nem tetszik.

Külön plusz hogy nem szőrtelenítesz. Nagyon sok ismerősöm leszedi a mellkasáról a szőrt, ami még úgy is látszik, ha egy kicsit is bővebb pólót vesz fel és úgymond belátni, hogy borostás.

2015. nov. 29. 13:35
 17/31 anonim ***** válasza:
Jó. De hiába jönnél oda hozzám a strandon egy szál fecskében...pusztán az izmaid miatt még nem keltenéd fel a figyelmemet. :)
2015. nov. 29. 14:00
 18/31 A kérdező kommentje:

#14: Igen, bár volt már magasabb barátnőm is. Szóval tudom, hogy nincs akkora jelentősége, mint amennyire az itt válaszoló (nálam magasabb) fiúk drámáznak, de ettől függetlenül alacsonynak érzem magam.

#15: Én nem gondolom, hogy a lányok "megriadnának" ettől a mérettől, még közel sem tartok ott, és a válaszokból sem ezt szűrtem le. Nem tudom, milyen tapasztalatod szerint riasztó ez a méret, ha nem szeretnél ekkora bicepszet (??).

Tudom, hogy még bőven van hova edzeni. Ha már mellizom, kb. 65 kg-mal (+/- 2,5) szoktam szériázni fekve, ami alulról súrolja a saját testsúlyomat. A srácok, akiknek olyan a mellizma - természetes úton - amilyet én majd egyszer szeretnék, a saját testsúlyukon felül kb. 10-15 kg-mal szokták nyomni a sorozatokat. Nekem is ez az ideál.

#16: Köszönöm szépen! :) Egy percig se gondolkodtam, hogy szőrtelenítsem-e a felsőtestem, úgy érezném, hogy az már nem én lennék. Bőven elég a hónaljat + odalent.

2015. nov. 29. 14:08
 19/31 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt randim egy alacsony és izmos pasival, a személyiségünk nagyon nem passzolt, ráadásul panaszkodott a volt menyasszonyára, aki elhagyta, és nagyon kihegyezte a beszélgetést az ő kicsisége miatt átélt sztorijaira. Nekem ez nagyon nem volt szimpatikus.
2015. nov. 29. 14:13
 20/31 A kérdező kommentje:

Érdekes tapasztalat. Szerencsére még nem jegyeztem el senkit, illetve első találkozáskor nem szoktam a magasságról beszélni, legfeljebb futólag. Nem csak erre, semmire nem jó "kihegyezni" a beszélgetést, ilyenkor igyekszem minél több témát szóba hozni, hogy kiderüljön, ha esetleg ugyanazt gondoljuk, vagy teljesen eltérő a véleményünk.

Egyébként, főleg most télen, hosszúujjú ingben lennék, úgyhogy - "slim fit" ide vagy oda - semmit nem venne észre a partnerem abból, ami a képen látszik. De a komplexusos fiúknál valóban kevés idegesítőbb dolog létezik. :)

2015. nov. 29. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!