Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Az alábbi felsőtest milyennek számít?
Kíváncsi vagyok, hogy az itt válaszoló lányok hogyan viszonyulnának ahhoz, ha a barátjuk így nézne ki. Átlagos? Vagy inkább vegye vissza a pólóját? Mennyire kellene bedobnia magát, ha esetleg egy fürdőben/strandon azt szeretné, hogy vele töltsétek az időtöket?
Tisztában vagyok vele, hogy sok lánynak ez nem számít ismerkedéskor, de most tekintsünk el a belsőtől egy kicsit, és próbáljunk csak a kép alapján válaszolni.
Azt is tudom, hogy nem vagyok (profi) testépítő, szóval "nagy gyúrósok" illetve a panel aljában lévő edzőterem törzsvendégei kíméljenek meg a válaszoktól, köszönöm :D
Néhány válasz után le fogom írni a koromat is.
Srác vagyok, nem homo, de válaszolok
Akárki akármit mondd ez sokkal jobb, mint az átlagos. Az átlagos azt jelenti, hogy átlagoljuk az emberek kinézetét. Márha kimész a strandra és körülnézel, a legtöbb ember kicsit pocakos, kevésbé sportos. Tehát az az átlag, és ez messze jobb.
Én szeretnék ilyen férfiasan kinézni, mint te.
Szerintem jól nézel ki. A barátom is hasonlóan izmos, ő sosem szedett fehérjeport meg ilyesmit, csak sokat dolgozik otthon és mellette úszik is rendszeresen, így erős a mellizma és a válla is izmos szerintem. NEkem ez nagyon tetszik, sokkal jobb, mint a kockás hasa lenne vagy ilyesmi, az annyira nem tetszik.
Külön plusz hogy nem szőrtelenítesz. Nagyon sok ismerősöm leszedi a mellkasáról a szőrt, ami még úgy is látszik, ha egy kicsit is bővebb pólót vesz fel és úgymond belátni, hogy borostás.
#14: Igen, bár volt már magasabb barátnőm is. Szóval tudom, hogy nincs akkora jelentősége, mint amennyire az itt válaszoló (nálam magasabb) fiúk drámáznak, de ettől függetlenül alacsonynak érzem magam.
#15: Én nem gondolom, hogy a lányok "megriadnának" ettől a mérettől, még közel sem tartok ott, és a válaszokból sem ezt szűrtem le. Nem tudom, milyen tapasztalatod szerint riasztó ez a méret, ha nem szeretnél ekkora bicepszet (??).
Tudom, hogy még bőven van hova edzeni. Ha már mellizom, kb. 65 kg-mal (+/- 2,5) szoktam szériázni fekve, ami alulról súrolja a saját testsúlyomat. A srácok, akiknek olyan a mellizma - természetes úton - amilyet én majd egyszer szeretnék, a saját testsúlyukon felül kb. 10-15 kg-mal szokták nyomni a sorozatokat. Nekem is ez az ideál.
#16: Köszönöm szépen! :) Egy percig se gondolkodtam, hogy szőrtelenítsem-e a felsőtestem, úgy érezném, hogy az már nem én lennék. Bőven elég a hónaljat + odalent.
Érdekes tapasztalat. Szerencsére még nem jegyeztem el senkit, illetve első találkozáskor nem szoktam a magasságról beszélni, legfeljebb futólag. Nem csak erre, semmire nem jó "kihegyezni" a beszélgetést, ilyenkor igyekszem minél több témát szóba hozni, hogy kiderüljön, ha esetleg ugyanazt gondoljuk, vagy teljesen eltérő a véleményünk.
Egyébként, főleg most télen, hosszúujjú ingben lennék, úgyhogy - "slim fit" ide vagy oda - semmit nem venne észre a partnerem abból, ami a képen látszik. De a komplexusos fiúknál valóban kevés idegesítőbb dolog létezik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!