Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez milyennek számít társkeresőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyennek számít társkeresőn?

Figyelt kérdés
100 nő nezett meg eddig társkeresőn. Ebből 13 likeolt, kettő írt, egynek en írtam es valaszolt. 28/F
2017. máj. 27. 19:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyannak számít, amilyennek te tartod. Ahhoz mérten, hogy hányan lehetnek azon a társkeresőn, ez nem feltétlenül sok, beleszámítva azt is, hogy mennyi ideje lehetsz ott fent.
2017. máj. 27. 19:42
 2/20 anonim ***** válasza:
Ez mar haladas
2017. máj. 27. 19:58
 3/20 anonim ***** válasza:
Mindenkitől megkérdezem, akit életében akár egyszer is válaszra méltatott nő társkeresőn, így tőled is: ezt hogy csináltad?!
2017. máj. 27. 20:02
 4/20 anonim ***** válasza:
Azt, hogy vagy marha szerencsés vagy, vagy elképesztően jó pasi.
2017. máj. 27. 20:10
 5/20 anonim ***** válasza:

Én elég sok pasinak visszaírtam társkeresőn, nagyon lepukkantnak kell lennie ahhoz hogy senki ne írjon vissza egy pasinak.

Kérdező, tök mind1 hányan írnak ha egyikből sem lesz semmi. Most mondhatjuk hogy jó arány, de mi van ha 5x ennyi nő ír neked és egyikkel sem lesz semmi, akkor számított szted bármit is hogy hányan írtak?

2017. máj. 27. 20:22
 6/20 anonim ***** válasza:
Melyik társkereső ez?
2017. máj. 27. 21:13
 7/20 anonim ***** válasza:

Én 30 nőre írtam rá, ebből egyetlen egy nem utasított el az elején, de később szó nélkül eltűnt.

Ezen kívül 3-an ők írtak rám.

Én külsőre 4/10-esnek tartom magam. Ezzel már össze tudod hasonlítani. :D

2017. máj. 27. 21:21
 8/20 anonim ***** válasza:
Te jó ég, akkor én tényleg nem tudom hány pontos lehetek... Én magamat jóindulattal 5/10-nek gondoltam. Ahhoz képest 20-ból 0 választ kaptam idáig, a profilomat senki nem nézte meg és értelemszerűen nekem nem írt senki.
2017. máj. 27. 21:29
 9/20 anonim ***** válasza:
Én amikor fél évig fent voltam egy társkeresőn, akkor előfizetem rá havi 1500 forintért és 4 nővel dugtam onnan összesen. Majd inkább ilyen összesítést csinálj hamarosan. (Ha csak egy barátnő a célod, akkor az is ér)
2017. máj. 27. 22:01
 10/20 Interferencia ***** válasza:
Teljesen jó, még írnak is maguktól... Kérdező és válaszolók: ti milyen társkeresőn próbálkoztok? :D
2017. máj. 27. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!