Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek egy kb 14-15 centis farok az milyennek számít?
Figyelt kérdés
Írjátok hány évesek vagytok.2017. febr. 8. 10:02
1/19 anonim válasza:
Hajaj kérdező, ugye tudod hogy most megkavartad a szart?
Kb 10 percen belül 1000-1500 levelet fogsz kapni olvadozó nőktől.
Talán lehetne egy kicsivel kisebb, olyan 12-13, mert az az igazi, de még így is meg fognak vadulni.
3/19 anonim válasza:
Engem az zavar hogy minden kis tizenéves mindennap felteszi ezt a kérdédt a kígyóbűvölőjével kapcsolatban.
4/19 anonim válasza:
A keresés mező nem véletlenül létezik az oldalon. Just sayin'.
5/19 anonim válasza:
Pont jó. De ezzel is elérheted a méhszájat ami baromira tud fájni. Szóval nyugi. 23 L
6/19 anonim válasza:
Bammeg, elég megnyitni a kategóriát és a főoldalon van 3 ilyen kérdés kb. még kereső sem kell hozzá ...
Szerintem vágj le belőle 2 centit!
8/19 anonim válasza:
Az, hogy válaszolok egy kérdésre, nem azt jelenti, hogy privátokra vágyom...
(2-es vagyok)
9/19 anonim válasza:
Kicsi,ásd el magad!! Elő sem venném a helyedben!
10/19 anonim válasza:
szerintem iss ez inkab kicsi ! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!