Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyennek írnátok le a pasitok péniszét?
Itt kimondottan lányok véleményére vagyok kíváncsi!
Milyen hosszú/vastag? Hogy néz ki, milyen a makk, fityma? Milyen vele a szex? Szeretnétek-e ha nagyobb/kisebb/vastagabb/vékonyabb lenne? Stb.. amit még fontosnak tartotok.
Kíváncsi vagyok, ha nem pasik nyilatkoznak erről, akkor mit mondanak a nők.
Szerintem a mérettel egyedül a pasik foglalkoznak,mert azt hiszik,a nőknek ez számít.Egy normális nőnek teljesen mindegy,nem fogom külön lemérni...a lényeg az,hogy legyen jó az ágyban a partner!:) Ami nálam annyit takar,hogy ne legyen önző,az nagyon kiábrándító tud lenni..pl ha leszopom,akkor ő is viszonozza ujjal vagy nyelvvel.És legyen érzéki,szenvedélyes,vad,de egyszerre gyengéd is:)
20L
Körülmetélt. 17 cm hosszú. A bal heréje (az ő szemszögéből nézve) kicsit nagyobb, mint a jobb. A makkja igen nagyra képes megduzzadni ha felizgult.
Nekem méretre pont jó, mert pont kitölti hosszra és vastagságra is a puncim. Előtte két barátom volt az életben, de ő az első, akivel vaginális szex közben is el tudok élvezni ha bírja elég ideig.
19cm és jó vastag, szeretem az érzést ahogy kitölt.
Nem körülmetélt, egyenes, kicsit eres, szép arányos a makkja. A szex isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!