Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén. Egy 18 centis ami elég vastag milyennek számít?
Figyelt kérdés
Nekem ekkora van és olvasgattam hogy valakiknek csak 13-14 centi2015. dec. 16. 12:48
1/17 anonim válasza:
18 centisnek és elég vastagnak...
egyéb hülye kérdés?
tanuld meg inkább használni...
22F
2/17 anonim válasza:
Olvasgass akkor még egy picit, és akkor már el is fogod dönteni önállóan is, hajrá!
4/17 anonim válasza:
Az jo meretnek szamit :) legalabis nalam :D
5/17 anonim válasza:
eláshatod magad,a fórumon 25 cm az átlag
6/17 anonim válasza:
Kedves kérdezô, igen jól olvasgatott, hogy vannak te nálad 18 cm-nél kisebb farkúak, magam is az vagyok. 15 cm, aki szeretne ìrni, irhat üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!