Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén, ha tudnátok előre egy huszonéves lányról, hogy szűz, összejönnétek vele vagy inkább keresnétek tapasztaltabbat?
Az ilyen lányok általában hajlamosak csak kéretni magukat. Nem, hiszem, hogy foglalkoznék megint ilyen lányal. Nem azért, mert sajnálnám rááldozni az időmet, és kivárni, hanem mert azt gondolom, hogy jó eséllyel nem lesz az egészből semmi. Sem kapcsolat, sem szex.
Nyűgre, panaszra nem igazán vagyok már kíváncsi, a semmiért pedig biztos nem fogok teperni.
25/F
100%, hogy nem jönnék össze vele.
És ne beszélj magadról e/3-ban.
Ha szimpatikus, akkor nem szempont. Kicsit még izgatna is, hogy ennyi idős és én veszem el a szüzességét.
A művészi és különc rész az már más tészta. Önmagában a különcség nem zavar, de a művészieskedés, ami nálam nem egyenlő azzal, aki tényleg művész, az már zavarna.
Ha okos, az előny, bár ez elég relatív. Attól, hogy feltud sorolni pár festményt, még nem találnám okosnak.
A határozottság és dominancia tetszik, ha nem mögöttes frusztráció miatt van és nem akar kompenzálni vele valamit.
A hangulatemberség is oké, ha elfogadja, hogy néha én is az vagyok.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!