Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéves pasik! Hogy kezelné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves pasik! Hogy kezelnétek ha a csaj akire hajtotok kiderül hogy szűz?

Figyelt kérdés

A csaj 17 éves. Hogy reagálnátok? Jobb ha nem tudjátok meg?

Kort légyszi írjatok!:)

2015. jún. 22. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fokozott óvatosságra késztetne vele, ennyi.
2015. jún. 22. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Mikor 17 voltam, a barátom 25 volt. Ő azon lepődött volna meg, ha nem vagyok szűz. :D

De szerintem a legtöbb srácot zavarni nem zavarja, inkább csak nem nagyon tudják hogy mit kezdjenek a helyzettel.

24L

2015. jún. 22. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
kerdem en ez miert problema? annyi az egesz hogy szuz. bumm. nem fog ugy alakitani az agyban ahogy te szeretned. de ha szereted ez ugyis tok mindegy ha meg nem akkor viszont ne te vedd el a szuzesseget :)
2015. jún. 22. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Örülnék neki.

21/F

2015. jún. 22. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten örülnék neki megmondom őszintén.

A tapasztalataim szerint örök érvényű törvény:

A nőknél a szüzesség erény, emeli egy nő jellemét. Pasiknál viszont az számít igazi férfinak, aki minél több nőt meg tudott fektetni.

27/F

2015. jún. 22. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak exemmel. Egy éve szakítottunk, azóta neki nem jött össze (velem pedig az alatt az egy hónap alatt nem jutott el odáig). Most újra összejárogatunk, és lassan haladunk a szex felé.

Annyi, hogy kicsit óvatosabban fogok vele bánni, ill. nem fogom elvárni hogy már első alkalommal vérprofi lepedőakrobata legyen.

Ő 16 most, én 22.

2015. jún. 22. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Rohadtul örülnék neki. És persze óvatosság és türelem

Te lehetsz az első!!

Ja és nincs viszonítási alapja Szval ha szar leszel akkor nem rágod magad azon vajon milyen volt az előző. :))))

2015. jún. 22. 23:45
 8/12 Noren1989 ***** válasza:

#5össel értek egyet, előny, de közben meg ott van a másik fele a dolognak, hogy tapasztalatlan, nem tudja, hogy mi a jó, mire kiderül, h mit szeret, addigra meg kipróbál már mást is...XD

25/F

2015. jún. 23. 11:02
 9/12 PearlDiver ***** válasza:

Tisztelném érte. Óvatossá válnék, nem akarnám úgy megfosztani a szüzességétől, hogy nem látszik elég biztosnak a kapcsolat. Ehhez pár hónapnak tuti el kéne telnie, hogy a bizalom elkezdhessen kiépülni.

A barátnőm és én egyébként fordított helyzetben voltunk a kapcsolatunk elején, mármint nem életkor, hanem szüzesség tekintetében. Ő nagyon jól csinálta, türelmes volt :-)

24F

2015. jún. 24. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:
örülnék, díjaznám, és éreztetném vele, hogy nem baj. Figyelmesebb lennék vele, tanítóbb.
2015. aug. 7. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!