Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van sok huszonéves szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok huszonéves szűz férfi?

Figyelt kérdés
Én kiakarok lépni ebből a táborból,adjatok tippeket légyszi.Hogy kell?

2015. nov. 8. 22:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
Először is le kell feküdj valakivel. Nemi identitásodtól függően természetesen.
2015. nov. 8. 22:39
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
Vagy attól függetlenül. Működik úgy is.
2015. nov. 8. 22:50
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem könnyű a dolga a mai fiuknak, én azt mondom neten próbálj ismerkedni és hátha rátalálsz egy jóra, lényeg hogy adj magadra és az összhatásod legyen jó, ne legyél kövér vagy túl vékony de nem kell akkora izom se, aztán próbálkozz társkeresőn, nekem összejött onnan, jobbat nem tudok, élőbe szerintem sokkal nehezebb, főleg egy szűznek.
2015. nov. 8. 22:56
 4/19 anonim ***** válasza:
42%
Mert gyávák ismerkedni. Puha pö**cs*ök nem mernek megszólítani egy nőt sem... Ilyenek a mai pasik.
2015. nov. 8. 22:57
 5/19 anonim ***** válasza:
70%
No mert talán a visszajelzések alapján feladja mindenki mikor a 20. se akar semmit meg jön az érthetetlen kifogás, persze biztos puhapots itt mindenki...
2015. nov. 8. 23:01
 6/19 anonim ***** válasza:
61%
A mai lányok meg mind beszűkült, trágár disznók. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
2015. nov. 8. 23:02
 7/19 anonim ***** válasza:
8%
6-oska! Mert ha valaki megmondja az igazat,betörik a fejetek ,ugye? A mai pasikba nincs gerinc,egy nőhöz nem mernek oda menni,nem hogy a családjukat eltartani.Semmire kellők.
2015. nov. 8. 23:11
 8/19 anonim ***** válasza:
91%

#4-es: Te könnyen puhap..csözöd le a huszonéves szűz fiúkat, csakhogy fogalmad sincs, hogy minden próbálkozásukat sikertelenség követi. Rengeteg visszautasítást kaptam én is, 25 évesen majdnem szűz vagyok, de nem adom fel, küzdök. Neten amikor küldök képet, 10-ből 10 lány azt mondja, hogy nem vagyok az esete, vagy rosszabb esetben csúnya vagyok. Pedig mások szerint jóképű, persze ezt az ismerőseim mondják... Másrészt ha azt hiszed, olyan egyszerű, hogy megszólítasz egy lányt, és már meg is kaptad: kiábrándítalak, naiv ábránd. Meg is kell nyerni valamivel és meg is kell tartani valahogyan. Aki nem születet "jó pasi" belső- és külső adottságokkal, annak ez vért izzadás árán megy, míg másoknak a kisujjukat se kell mozdítani, mert a csaj fut utánuk.

Amúgy azt is elárulom, hogy a pénzen múlik a 90%-a az egész csajozás históriának is. Aki jobb körülmények között él, annak 1000-szer több esélye van, és jobb csajt tud felszedni. Nekem, aki egy fillért se tud kidobni, mert minden forintomra szükség van, mert ki van számolva minden... Ez stresszes is egyrészt, másrészt cikiznek emiatt, harmadrészt jön egy pénzes pasi, és elviszi a csajt és annyi.

Szóval szidjad csak a "mai lúzer pasikat" kedves válaszoló, de előbb próbáld ki, milyen a helyében lenni.

2015. nov. 8. 23:14
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Tudod heteske, azon nem csodálkozom, hogy ennyire fusztrált vagy. Tehozzád nyilván nemigen megy oda aki épeszű, nem pedig, hogy elakarjon bárki tartani. Ez a nap vicce, hiába is puffogsz itt. :D
2015. nov. 8. 23:19
 10/19 anonim ***** válasza:
13%
Menj ki az utcára és figyelj az emberekre. Azért van sok szűz, mert már nincs egy csomó gépben CD meg DVD olvasó, az USB portba meg nem lehet bedugni :)
2015. nov. 8. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!