Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácoknak mi a véleményük erről az ügyről? (többi lenn)
Ahha, a pasas ráírta az összes vagyonát az anyjára, hogy ne kelljen közösködnie a váláskor. Tiszta sor.
De hogy jönnek ide a huszonéves srácok?
Ez már csak bulvár. El se olvastam az egészet. Kicsit máshogy indult ez a sztori
Milyen vélemény kellene róla? Kidobnám-e, majd 30 év múlva (mert most vagyok 20onéves) a fiam exfeleségét a házamból?
Persze van az a szituáció amikor simán.
Megutálnám-e anyámat ezért? Nyilván nem, ha az ő háza, nem véletlenül válnék...
Ki lett az utcára csinálva?
3. voltam
3 és 5: biztos az Ufó :)) A te szintű váloszodnak kaptad a mondatokat ;)
6.: a kérdés másképpen fogalmazva: A mai huszonéves srácok hogyan látját az anyós-menye viszályokat főleg, ha azok idáig érnek el.
Igen, én vagyok korlátolt tényleg, mert én nem bújom a bulvárt, sőt még a kérdésedre is adtam választ. Igazad van, az én k*rv* anyámat:D
Máskülönben igen, aki azért szül, hogy eltartsák az ne csodálkozzon
Miről beszélsz?? Meg vagy huzatva?? :D
Jócskán megártott neked az időváltozás, menj inkább pihenni ;)
Azt gondolom, hogy elsősorban a meny és az anyós feladata a kettejük jó kapcsolatának az ápolása.
Másodsorban meg, ott azért az anyóssal is nagy gond van, ha beleszól a közel 50 éves fiának az életébe. Főleg úgy, hogy feltételezem, a gyerek, aki jogán a nő a lakásban lakhat, a pasié.
Áhh megint a gyerek sz..pja a f..szt, ahelyett, hogy szeretnék őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!