Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén. Egy 18 centis ami elég vastag milyennek számít?
Figyelt kérdés
Nekem ekkora van és olvasgattam hogy valakiknek csak 13-14 centi2015. dec. 16. 12:48
11/17 anonim válasza:
Az elég vastag alatt mit értesz? A 18 centivel meg kb a férfiak 90%-ánál nagyobb a farkad, úgyhogy elég szerencsés vagy.
12/17 A kérdező kommentje:
Hogyan kell vastagságot mérni?
2015. dec. 17. 07:31
13/17 anonim válasza:
Körbetekered a legvastagabb részen egy mérőszalagot és leolvasod róla mekkora. Vagy ha nincs olyanod, akármivel körbetekered, megjelölöd és hozzáméred egy vonalzóhoz.
14/17 anonim válasza:
Nem pedig számolsz körkerületét (2*3,14)
15/17 anonim válasza:
Minden nőnek ez a méret az álma !! ha bevallja ha nem...
Ekkorával már nem tudsz beégni.
Nekem 14-15 cm és nem is vastag...szóval örülj neki ,hogy ekkora van, és jó géneket örököltél apádtól.
16/17 anonim válasza:
#15-ös, nekem is az van, igen tényleg vannak kisebb farkúak, de mi is jó géneket órököltünk :), nekem picit látszik, ha merev, pacsi neked. :)
17/17 anonim válasza:
A hüvelynagyság/penisnagyság összefüggés számít. (Lásd nyúl, bika, csődör és gazella, kanca, elefánttehén a Kamasutrából). Attól, hogy nem látszik, pont annyiféle hüvelyméret, mint penisméret létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!