Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem hajlandó szőrteleníteni a péniszét, de tőlem elvárja, hogy csupasz legyek. Mit tegyek?
Tipikus... Össze jössz egy ilyennel, aztán szakítotok és a következtetés hogy minden srác szemét és önző. Közben meg csak a pasid volt az.
Az ilyet dobni kell és keresni egy odaadóbbat.
Semmit nem szőrtelenít egyáltalán vagy csak egy részt?
A kettő nem mindegy, mert ha pinát nyalok, akkor az egy "sík" felület és a segglyuktól a csiklóig és afelett gyakorlatilag mindent érek a nyelvemmel, arcbőrömmel.
De egy lány nem ér hozzá szopáskor a férfinak a köldök és a farok közti részéhez. Én a herezacskómat, magát a rudit és a farkam tövét pár centi sugárban szoktam csak csupaszra, a többi részt rövidre nyírom. Csak azt csupaszítom, ami fa-.sz szopáskor a nő szájába kerülhet.
A gumiról meg annyit, hogy ez két ember közös döntése. Volt már barátnőm, akivel egyikünk sem szerette a gumit és nem is használtunk. De volt olyan is, aki meg ADDIG NEM SZEXELT VOLNA VELEM, AMÍG FEL NEM HÚZOM A GUMIT. Na most ha te hagyod ne ki a szexet gumi nélkül, miközben te gumiban szeretnéd, akkor ki a hibás? Lehetnél határozottabb és érvényesíthetnéd az akaratod. Mondd hogy nincs szex, amíg nem húz gumit. Ebben mi akadályoz meg?
Az análról nem tudok nyilatkozni, engem sosem érdekelt.
Mondd csak meg neki, hogy csőrös farkat nem veszel a szádba.
kész.
tipikus xihopata de még annal is több
te tudod jo e neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!