Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek olyan férfiak, akik attól gerjednek be, hogy vitatkoznak/ veszekednek a csajjal? Az nem is kell nekik, aki nem hajlandó veszekedni.
Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni. Viszont: engem is beindít az, ha azzal, akit szeretek veszekszem. Annak általában egy felfokozott hangulatban lévő szex a vége.
De én nem hallottam még olyat, hogy valakinél feltétel, hogy veszekedjenek
A veszekedést nem szeretem, mert ott indulatból történnek a dolgok. Mi jó van abban?
Viszont az tetszik, ha a másik fél más véleményen van és megpróbáljuk meggyőzni egymást, kulturált módon, higgadtan, nem a másik fél sértegetésével, mint ahogy egy veszekedés zajlik. Ez addig megy, amíg vagy el nem érünk egy kompromisszumhoz, vagy valaki be nem látja, hogy a másiknak igaza van.
Ezt vitának hívják, és baromira be tud indítani, ha látom a lányban, hogy le szeretne győzni egy vitában. De én sem hagyom magam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!