Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BingoUniti kérdése:
Ki tudja mozgatni a péniszét?
Figyelt kérdés
nem himbálni , hanem valahogy megerőltetitek es olyan mintha bólogatna :D2015. dec. 27. 13:41
3/13 opened paradise válasza:
Na állj,hogy jön ide a macska?! :D
Macskákkak nem foglalkozom :D
4/13 anonim válasza:
Kutyulimutyuli :D kutya farkát nézegetted közbe? :D
5/13 anonim válasza:
Nem nehéz. :D Szerintem mindenki. Feszíteni kell és ellazítani az izmokat. Olyankor bólogat, integet. :D
6/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
Nekem a csajom tudja mozgatni. Én nagyon élvezem.
9/13 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy megfeszítem és le-fel mozog, akkor én tudom.
10/13 anonim válasza:
Ez szerintem hülye kérdés. :D
Minden fiú, férfi tudja mozgatni, akinek van rendes, erekciója, de nem feltétlenül csak erektált állapotban lehet. :D
Kérdező azt hitted ilyet csak te tudsz? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!