Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem megalázó egy lánynak bekapni a férfi péniszét?
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 22:29
1/24 anonim válasza:
Igen, mi benne a megalázó? Ennyi erővel egy srácnak is megalázó nyalni? :)
2/24 anonim válasza:
Így van abszolut nem megalázó. Èn szeretem bekapni.
3/24 RRR válasza:
csak szerinted
addig nyalasd magad
azt hívják franciázásnak
5/24 anonim válasza:
Nekem nem volt vele nagy gondom,de miután itt többen írták,hogy a szeretett nőtől nem várnak el ilyet és azt is olvastam már,hogy egy nagyon szép nő megteheti,hogy nem szop,mert úgysem hagyják el,na azóta elgondolkoztam,hogy ne várják el tőlem sem.
6/24 anonim válasza:
Nem csak neked, olvastam már ilyet több nőtől is. Tudod, ez is, mint olyan sok dolog, fejben dől el. Nem a szopás megalázó, hanem te érzed annak. nekem például egyáltalán nem megalázó, szeretem csinálni, és élvezem, ahogy a páromnak élvezetet okozok. A hozzáálláson múlik.
7/24 anonim válasza:
Aki ilyesmiket gondol valszeg meg nem igazan erett a szexre....es ezt nem rosszbol írom hanem ez az igazsag.
8/24 anonim válasza:
Valószínűleg fiatalka vagy még... A szexualitásba bele tartozik nincs benne semmi megalázó szerintem. Engem eleinte maga a térdelés ténye zavart ezért lefektettem a barátom és úgy csináltam. A számba és az arcomra nem engedem hogy elmenjen, mert azt viszont már megalázónak érzem. Persze van olyan aki szerint ez sem az azt is megértem...
9/24 anonim válasza:
#8, valószínűleg fiatalka vagy még... A szexualitásba bele tartozik (hogy a szádba és arcodra menjen el) nincs benne semmi megalázó szerintem.
10/24 anonim válasza:
Vannak azért határvonalak de értékelem a kontrát. Az orál a szex alap része, szükséges ahhoz hogy mindenki kellőképpen síkos legyen mindenhol.
Az viszont hogy televerje a férfiú a barátnője arcát gec*vel már nem feltétlen szükséges. De mondom valaki szereti és a szerelem kiteljesedésének tartja. Lelke rajta én nem szólok bele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!