Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Durex ovszer tobb szinu dobozban talalhato. A szin, a meretet hatarozza meg ovszernek? Vastagsag, hosszusag? Melyik milyen meretu? Kicsitol nagyig? Szerintem ha eltalalja a ferfi a megfelelo meretet, kissebb az eselye hogy lecsuszik! Mit szoltok?
Hogy hülye vagy és összecsinálod magad a boltban. :) Bár lehet, hogy csak olvasni nem tudsz, mert a neten is meg lehet találni, hogy melyik doboz milyen kotont rejt. :)
Tehát: ha már nagyfiú vagy - persze ehhez kell egy kis "gyakorlat" :P - akkor ilyen helyzetben bemész mondjuk a DM-be, odamész a kotonokhoz és elkezdesz válogatni. Elolvasgatod, ami rájuk van írva és egyáltalán nem zavar, hogy mit csinálsz.
Egyébként a különböző kotonok mind azonos méretűek. Az eltérést az extrák jelentik: van mindenféle, extra erős, extra vékony, érdesített, érzéstelenítős (hogy lassabban menj el) meg mit tudom én. Én konkrétan csak extra erőset szoktam használni, mert nagy különbség nincs köztük és hátha kevésbé szakad. Legalábbis mikor ezer éve végigpróbáltuk ez jött le.
A Durex az tényleg szar...
Nekem a piros Lifestyles jött be:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!