Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy amikor még nem volt óvszer (asszem középkorban) akkor úgy védekeztek hogy a férfi előtte meleg kádban fürdött egy ideig és utána szeretkezett a nővel? És ez mennyire volt biztonságos?
Mert ogye meleg hatására elpusztulnak, vagy legalábbis lelassulnak a spermák. De így mennyi esélye volt a teherbeesésnek? Egy dolgozathoz kéne szval létszi normális válaszokat kérek:)
L/17
Szerintem ez hülyeség, bár ki tudja! :)
Meleg hatására elpusztulnak a spermák, de szerintem csak az, amelyik már 'kijött', vagy nem tudom! :DDD
Ekkora baromságot,az igaz,hogy fürödni szerettek az előkelő helyeken élők és akik meg tehették,de én ilyenről még nem hallottam,attól hogy lassul a sperma mozgása nem is a sperma hanem a hímivarsejt mozgása attól még lehet termékeny szerintem...:D
23/L
a középkorban egy boszorkányként elhíresülő nőről azt irták : " a némber még fürdik is !"
szerinted akkor ha végiggondolod, fürödtek volna minden baszás előtt? sztem kvára igénytelenek voltak és lenézték azt aki fürdött, szal a szex miatt tuti nem fürödtek volna... egyébként sztem különböző állati belekből csináltak óvszerfélét.. tudod mint ami a kalbászon van xD azis bél :D
Erről nem halottam. Viszont a háború előtt (akkor sem volt fogamzásgátlás,óvszert sem igazán használtak és abortuszra sem volt lehetőség), a nők védekeztek. Azt tartották,hogy csak a lusta asszonynak van sok gyereke. Szeretkezés után azonnal felkeltek,és ecetes vagy jódos melegvízzel irrigátor segítségével kimosakodtak. Legalább olyan eredményes volt,mint a mai szerekkel való védekezés. Ha véletlenül késett egy-két napot a menszesz,akkor felkeresték az orvost. Az adott nekik egy kinin vagy jód injekciót,és meghozta a vérzést.
Ezt azért nem propagálják az orvosok,mert a kinin és a jód is,ha sűrűn alkalmazzák káros a nőre nézve. Akkoriban azt mondták,hogy előbb a gyerek hal meg,utána az anya is.
Ez most komoly?- 20 évesek írtak ide kommentet?
Történelem órán szokták meg bioszon tanítani,h mikből készültek kondomok,ill h mikkel csinálták még.Pl.:melegvíz! (38-40 C felett a sperma megpusztul,mert a sperma kiválasztódás ipari hőmérséklete 37,5 C következik)
A herékben 35C fok van!
Az óvszert valóban bélből és hólyagból is készítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!