Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló+óvszer a végén már biztonságos, ugye?
Figyelt kérdés
fogamzásgátlót szedek pontosan, rendesen de nagyon félek attól hogy valamit összekeverek és mégis baj lesz. és ráadásul a párom imád bennem elmenni, ezért úgy gondoltuk, hogy csak az utolsó percekben venné fel és úgy elmehetne bennem, és akkor nem is kéne utána kirohangálni kimosni stb.
ez így már szinte 100% biztonság?
2011. máj. 21. 10:40
1/6 anonim válasza:
99%:D mindig lehet valami semmisem 100%os de amugy ez már tényleg nagyon védekezés ennyire ne félj:)
2/6 anonim válasza:
ilyen csajom ne legyen. te még szex közben se tudsz ellazulni mert jaj mi van ha most terhes leszek...
3/6 anonim válasza:
Igen, ez így már eléggé biztonságos, de tényleg ne stresszelj rajta ennyit. Ha rendesen szeded, nagyon kicsi az esély, hogy teherbe.
4/6 anonim válasza:
Semmi sem 100%-os. Még ez sem. De ha rendesen szeded, elég a tabletta. Nem hiszem, hogy a barátodnak annyira kellemes, ha épp a vége előtt szünet, gumi fel, aztán vissza...
Vagy gumi az elejétől a végéig, vagy a tabletta.
5/6 anonim válasza:
Én megértem a félelmeidet, én is így nőttem fel, hogy rettegtem, hogy mi van ha baj lesz, főleg, hogy apukám mondta, hogy ha abortuszra mennék nem tudnak már rám úgy nézni... Elvileg tényleg elég a tabi, de én is mindig parázok, hogy mi van ha ez vagy az történik:S
6/6 anonim válasza:
Minek szeded a tabit, ha óvszert is akarsz használni? Feleslegesen tömöd a szervezeted hormonokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!