Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn hogyan jelezzem "udvariasan" hogy csak fehér
férfiak érdekelnek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista, de szexuálisan csak a fehér férfiakhoz vonzódom. Mindenkinek vannak szexuális preferenciái.
Külföldön élek, egészen mások az arányok a különböző etnicitások között. Kb. minden második férfi aki ír nekem, fekete, és a fennmaradóaknak is csak kb a fehér. Mivel ők nem jöhetnek szóba, igy kapásból "le kell ráznom" őket, ami nekem is és azt hiszem nekik is kellemetlen minden alkalommal. Ezért szeretném ezt már a profilomon feltüntetni, csak nem tudom hogyan. Nem akarok bunkónak vagy rasszistának tűnni, sem bárkit megbántani. Mit tanácsoltok?
Ennél még az is jobb lenne, ha nem válaszolnál a fekete jelentkezőknek vagy kitalálnál egy sablon mondatot, amivel lerázod őket. Nem kell hosszas magyarázkodásba kezdened, de semmiképp nem tartom jó ötletnek, ha ezt már a profilodon feltünteted.
2017. ápr. 14. 15:55
2/24 anonim válasza:
Ha odaírod azt,hogy kizárólag fehér bőrű férfiakkal ismerkednél az szerintem egyáltalán nem rasszizmus.Azok jönnek be neked,ennyi.
2017. ápr. 14. 16:02
3/24 A kérdező kommentje:
Ezt szoktam tenni. Mármint valami sablonossal lerázni őket, de ezt senki nem nagyon tudja elfogadni, mert hát hiszen nem is beszéltünk még, miért nem adok egy esélyt, stb. És itt kezdődnek a kellemetlenségek, ezért szerettem volna találni valami más megoldást. A nem válaszolás meg szintén nem opció, elvből válaszolok mindenkinek, annak is aki egész biztos hogy szóba sem jöhet, nem akarok s'ggfej lenni. (max akkor nem ha valaki valami nagyon obszcén dologgal kezdi)
2017. ápr. 14. 16:04
4/24 anonim válasza:
színesbőrű majmok ne zavarjanak!
2017. ápr. 14. 16:05
5/24 anonim válasza:
Szóból ért az ember. Egy mondatban leírhatod nekik is, nincs semmi bajod a feketékkel, de a fehérekhez vonzódsz. Olyan ez, mint ha valaki magára venné, hogy mert ő barna szemű, és ez nem jön be neked, rasszista vagy a barna szeműekkel szemben.
2017. ápr. 14. 16:09
6/24 anonim válasza:
Azért az nem olyan egyszerű mint ahogy az utolsó irja.
Pl hollanduàban ha azt mondod egy feketének, hogy ti, akkor megkérdi, h rasszista vagy-e, meg amugyse diszkriminàld, hogy ők.
Egyszerüen ir az adatlapodra, hogy blanco embert keresel.
Kész, semmi extra
2017. ápr. 14. 16:19
7/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ :)
2017. ápr. 14. 16:22
8/24 anonim válasza:
Azért ez külföldön nem így megy. Szerintem sehogy ne írd oda, ha meg fekete ír neked, egyszerűen ne válaszolj. Nem kell magyarázkodni. De most őszintén, neked eddig még mindenki válaszolt, akinek írtál? Én is ismerkedtem társkeresőn, és eleinte mindenkinek válaszoltam, udvariasan, bocsi, nem vagy az esetem, stb. Aztán jött a győzködés meg a sértődés. Hiába volt fehér az illető, ők sem jönnek be mind. Az a legegyszerűbb, ha egész egyszerűen nem is válaszolsz.
2017. ápr. 14. 16:24
9/24 anonim válasza:
8. Ez se jó, mert az ember még reménykedik, h XY válaszolni fog.
2017. ápr. 14. 16:26
10/24 A kérdező kommentje:
8-as
nkem sem válaszol mindenki, el is könyvelem őket bunkónak :D
viccet félretéve, viszont azért kicsit rosszul szokott esni, így én mindenkinek válaszolok. Akkor meg persze jön amit írtál
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!