Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a fehér pasiknak szexuális frusztrációja a néger pasik irányába?
Nem hiszem,hogy túl sokaknak lennének emiatt álmatlan éjszakái,nekem legalábbis biztosan nincsenek :)
Eleve olyan minimális számú fekete van Magyarországon,hogy nem kell senkinek attól tartania,hogy miattuk nem talál magának nőt,ennek teljesen más okai vannak,ha így van.
Amerikába vagy Nyugat-Európában már előfordulhat ilyen talán,de ott sem hiszem,hogy túl gyakori lenne. Ha valaki emiatt frusztrált az inkább azért van,mert valakire rá akarja kenni a saját sikertelenségét és ahelyett,hogy magában venné észre vagy javítaná ki a hibát inkább kezdi a minden nő r*tkes r!banc,az összesnek csokicső kell dumát. Azért a afrók között is rengeteg olyan van akinél egy átlag fehér nő azt is kétszer meggondolná köszönjön-e neki,nem hogy le feküdjön vele.
Nekem kimondottan tetszik, ha egy nőt izgatnak a fekete, egzotikus pasik.
F/36
én egyszer benne lennék hogy egy fekete sráccal ketten megdugunk egy ázsiai (japán, vietnámi, koreai vagy indiai) csajt
Sunatesók lennénk utána, biztos nagy cimbik lennénk életünk végéig :^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!