Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Társkeresőn hogyan jelezzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn hogyan jelezzem "udvariasan" hogy csak fehér férfiak érdekelnek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszista, de szexuálisan csak a fehér férfiakhoz vonzódom. Mindenkinek vannak szexuális preferenciái.

Külföldön élek, egészen mások az arányok a különböző etnicitások között. Kb. minden második férfi aki ír nekem, fekete, és a fennmaradóaknak is csak kb a fehér. Mivel ők nem jöhetnek szóba, igy kapásból "le kell ráznom" őket, ami nekem is és azt hiszem nekik is kellemetlen minden alkalommal. Ezért szeretném ezt már a profilomon feltüntetni, csak nem tudom hogyan. Nem akarok bunkónak vagy rasszistának tűnni, sem bárkit megbántani. Mit tanácsoltok?

22/l

2017. ápr. 14. 15:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne írj ki semmit, mert rasszistának tűnhetsz, ezt nem lehet jól tálalni. És lehet hogy egyes fehér férfiaknak pont ezért nem leszel vonzó mert rasszistának gondolnak még akkor is ha nem vagy az. Ignoráld az olyanokat akik nem jönnek be és kész.
2017. ápr. 14. 16:44
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Üdítő látni, hogy még vannak hozzád hasonló csajok, akik nem tartják alapnak és korrekt megoldásnak az ignorálást. Tartsd meg ezt a jó szokásod!

2. Több szempontból sem tartom okos dolognak, hogy ezt explicit feltüntesd a lapodon. Onnantól a SJW-ok vádaskodó leveleit kapnád, gondolom arra sem vágysz. Egyszerűen legyen egy sablon válaszleveled, amiben leírod, hogy "bocs, de egyáltalán nem tetszel". És még csak nem is hazudtál, az ez után is akadékoskodókat meg küldd el a francba nyugodtan.

2017. ápr. 14. 16:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta őrület, hogy ott tartunk hogy egy nőnek magyarázkodnia kell, ha nem akar színesbőrű ferfival szexelni. En is azt javaslom, hogy írd ki a preferenciáidat. Igy kapsz majd egy rakás nácizó privatot, de legalább rövidre zárod a kínos helyzeteket.

Amúgy en ugyanígy vagyok, suliban, munkahelyen (külföldi melonal főleg) jo viszonyban voltam/vagyok par fekete vagy félvér nővel, de szexet nem tudok elképzelni veluk. Es más színesbőrűvel sem. Van ez igy, nem kell szégyellni.

2017. ápr. 14. 17:20
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
En azt szoktam irni, h elkezdtem vkivel randizgatni es kezd komolyra fordulni. Es nem fair a multiple dating.... se vele sem a masuk fiuval....
2017. ápr. 14. 18:56
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

14-es

remek ötlet, ebbe nem nagyon lehet belekötni, és nem is sértő :)

2017. ápr. 14. 19:02
 16/24 anonim ***** válasza:

"remek ötlet, ebbe nem nagyon lehet belekötni, és nem is sértő :)"

Szerintem egyáltalán nem jó ötlet, nem értem, miért kell hazudozni. Sokkal jobb, ha azt mondod, nem tetszik neked. Kifejteni meg nem kell, miért. Ez egyrészt igaz is, másrészt változni sem nagyon fog, és civilizáltan tálalva ugyanúgy nem sértő.

2017. ápr. 14. 19:08
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Attól, hogy feketék nem írnak rád, a fehérek nem fognak többen. Amelyik fehér akar, az így is-úgy is írni fog. A fekákat pedig ignoráld és kész
2017. ápr. 14. 19:23
 18/24 A kérdező kommentje:

16-os

sajnos a legtöbben nem tudják elfogadni ha azt írom, hogy nem tetszik. Megsértődnek, és jöhet a magyarázkodás, vagy a lelkiismeret furdalás, de fenyegetést is kaptam már

17-es

nem az a célom, hogy többen írjanak, hanem hogy azok akik alapból "kiesnek" azok ne

2017. ápr. 14. 19:42
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Lelkiismeret furdalásod ne legyen emiatt! Jogod van olyanok között válogatni, akik felé vonzódsz. Ez terólad szól! Te azért regisztráltál az oldalra, hogy a saját igényeid szerint keress valakit. Talán fizetsz is ezért, és vannak jogaid.

Egyébként nem értem, mi ez a "rasszizmus". Egy társkeresőre nem azért megy az ember, hogy rasszista vagy egyéb nézeteit ott kifejezze. Hanem azért, hogy társat keressen. És ehhez adja meg, kit keres. Nehogy már ezen sértődjön be bárki is!

2017. ápr. 14. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"sajnos a legtöbben nem tudják elfogadni ha azt írom, hogy nem tetszik. Megsértődnek, és jöhet a magyarázkodás, vagy a lelkiismeret furdalás, de fenyegetést is kaptam már"

De az már őket minősíti, nem téged! Ezért egy percig se legyen lelkiismeret furdalásod. Minden jogod megvan a saját ízlésedhez, ehhez ragaszkodj! És ha valaki ezt nem érti meg, erőszakoskodik, pláne fenyegetőzik, akkor tiltsd le nyugodtan, hiszen ő lépett át tudatosan egy általad szabott határt. A gond nem ezzel van, hanem amit te is mondtál, amikor mindenféle ok nélkül tiltanak/ignorálnak.

2017. ápr. 14. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!